Angelique

Weer terug op Hollandse bodem…

1 juli 2017

EN IK VAL DIRECT MET DE SALE IN HUIS

Kijk! Dat noem ik nog eens timing.

Afgelopen dinsdag ben ik weer terug gevlogen uit Dubai voor een lange vakantie in Nederland. Het was zoooo warm in Dubai dat ik de goden heb verzocht om regenbuien, fris ruikend gras, zo’n prachtige grijze lucht en al helemaal geen zon. Het spijt me oprecht; want volgens mij vinden ze mij hierboven lief want sinds ik mijn voeten hier op Nederlandse bodem heb gezet is het aan het regenen. En eerlijk gezegd ben ik het nu al zat. Ik mis mijn eeuwige blauwe lucht nu al 🙂

De kinderen moesten gisteren een dagje naar hun oude school hier in ons dorp en daar begon het eerste probleem al: ik heb echt serieus helemaal niks meer wat de onderbenen en de armen bedekt. De kindjes hadden het dus koud, was ook best sneu. Ik zou dan ook geen goede moeder zijn als ik niet direct even de websites van mijn favoriete merken en shops had bezocht. Zo is er sale bij al onze shoplightshops en merken! Bijna allemaal al 50%: heerlijk! Check even onze website om te zien welke leuke kinderkleding – combi’s je op dit moment allemaal met leuke korting kunt kopen. Het eerste wat ik besteld heb is een regenjas en een paar longsleeves. Gisteren had ik al een afspraak met Dutch Dream Denim om het nieuwe winterseizoen door te spreken en zij was zo lief om direct wat spijkerbroeken voor mijn kids mee te nemen. Er zit in de collectie van DDD trouwens wel iets nieuws, waar we jullie heel snel meer over gaan vertellen.

Het enige wat ik nu nog nodig heb is een lekker warm dekbed. In Dubai lagen we onder een laken met de airco aan maar hier kruip ik het liefst helemaal onder de wol, met het liefst nog een dikke pyjama. Maar ik ga niet klagen hoor, want je weet wat ze zeggen: na regen komt zonneschijn en ook in Nederland is de zomer vaak top en voor je het weet lig ik weer met de kids op de Zeeuwse stranden.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne, mooie zomer!

Afbeelding: Shutterstock

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply