Barbara BUDGET MUSTHAVE

TRENDWATCH: The White Brand slides

23 juni 2017
The White Brand slides

The White Brand slides, hebben jullie ze al gespot? Ik dacht zelf direct aan de ouderwetse Adidas badslippers! Tegenwoordig zijn ze gegoten in een wel heel trendy jasje! Ik ben al verknocht geraakt aan mijn leren sliders met studs, wat je overigens bij Riverisland shopt en toen Bobbie deze zag wilde ze ook een instapslipper!

Deze slides, sliders, slippers, alles is goed,  gaan van maat 29 tot 35 en hebben een comfortabel voetbed. De binnenkant van de wreefband is gevoerd met zachte stof. Nou, wie wil er nu niet een pantoffel gevoel hebben. Elk design,  zijn één voor één super hip. En hoe ideaal straks op vakantie, bij het zwembad en het strand. Trouwens met alle sportactiviteiten tegenwoordig is deze slipper echt ideaal. Ook wij kunnen ons uitleven, want ook de volwassenlijn is geweldig en twinnen is aan de orde van dag!

Natuurlijk had ik een keuze probleem. Welke variant vind ik het leukst voor Bobbie? Andere vraag, welke slipper past het best bij haar garderobe? Ze hebben namelijk stuk voor stuk een andere look. Ik vind ze, vervelend voor het keuzemoment, ook echt stuk voor stuk allemaal geweldig! Het belangrijkste is wel dat ze moeten passen bij de persoon Bobbie.

Ik kwam op deze witte met rode variant uit. Wit in de zomer is altijd goed. Het matcht overal bij. De rode wreef geeft me een Coca Cola gevoel of Levi’s, maar door de kreet LOVE is het weer totaal anders. Het is fris en heeft kleur!

Deze zwarte en de witte met patches hadden ook duidelijk mijn voorkeur, maar we zijn uiteindelijk op deze snoepjes uitgekomen.

Facts

  • De slippers vallen op maat

Fashionideetjes

  • Er zijn legio ideetjes, Het kan overal onder en wat mij betreft hoeft het rood niet per se te matchen met de kleurtjes van de outfit. Door het trendy design wordt de totale look sportief en daar houden we van.

Shoppen

Nu zijn wij wel heel benieuwd wat jij van slides vindt? Is het een YES of een absolute NO?

Laat je het weten onder het Facebook bericht?

Barbara

The White Brand slides

The White Brand slides

The White Brand slides

The White Brand slides

The White Brand slides

The White Brand slides

 

 

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply