Anouk GIRL

Twinning! Net als mama…

27 mei 2017
twinning

TWINNING IS WINNING

Twinning is winning, dat hoeven we jullie natuurlijk niet te vertellen. Hoe leuk is het wanneer je dochter er net zo bij loopt als mama. En dan bedoel ik letterlijk er bij loopt, want vandaag zetten we het leukste matchende zomerschoeisel voor moeder en dochter voor jullie op een rijtje! 

  1. De oude vertrouwde Birkenstocks, deze slippers en sandalen zitten heerlijk en zijn er voor dames, heren, jongens en meiden. Het hele gezin kan er dus matchend bij lopen! Zowel de meisjes- als de damesvariant slippers zijn eenvoudig te stellen met een verstelbare gespsluiting, hierdoor sluit de sandaal mooi aan op de voet. Het kunstleer heeft een animalreliëf en metallic look en feel.
  2. Witte sneakers zijn volgens mij onmisbaar in elke zomergarderobe. Ze passen overal bij en staan lekker fris. De kindercollectie van PS Poelman loopt tot en met maat 40, dus als je daar net als ik nog in valt, kun je ook even bij de meidencollectie kijken, hartstikke handig. De koperkleurige achterkant van deze witte meisjessneaker geeft een prachtig contrast. De damesvariant is gemaakt van synthetisch wit lakleer (wauw!) en ook deze sneaker is voorzien van een opvallend metallic detail op de achterkant. Onder een jeans of een jurkje, witte sneakers kunnen altijd.
  3. Dierenprintjes, ik ben er dol op! Deze sandalen van Lazamani zijn gemaakt van leer en ponyhair. Ze sluiten mooi aan en door het hakje zijn ze ook nog eens elegant. De Gioseppo meisjessandalen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en matchen super. Zo moeder, zo dochter.

Benthe en ik gaan voor set nummer 3, hoewel 1 en 2 ook perfect bij ons passen. We zijn benieuwd welke schoenen jullie voorkeur hebben! Op Facebook kun je het ons uiteraard laten weten.

Shoppen:

Al deze schoenen shop je bij Schuurman Schoenen, van 27 t/m 30 mei krijg je maar liefst 20% korting op de gehele collectie! (Op reeds afgeprijsde artikelen geldt 10% korting.)

Meer foto’s van Anouk op Instagram. Andere blogs van Anouk lees je hier.

Facebook Comments Box
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply