Angelique GIRL

Beachwear in Dubai: Nooit genoeg zwemkleding

9 mei 2017

Dé bikini van Indian Blue Jeans

Zoals jullie in mijn vorige blog met de LeBig bikini al konden lezen dragen wij hier bijna dagelijks een bikini of zwemshort. Logisch natuurlijk met deze tropische temperaturen in Dubai.  Je kunt je dan ook vast wel voorstellen dat we hier echt een flinke la vol hebben met de allerleukste bikini’s, zwemshorts en badpakjes. Je kunt er echt serieus niet genoeg van hebben. En wat word ik er vrolijk van. De leukste printjes en modelletjes zijn er uitgekomen dit jaar en  ik ben dit jaar de beachwearblogger van Shopaholiek. Het kan rotter :).

Vandaag zetten we de zwemkleding van Indian Blue Jeans in de picture. Met dit nog redelijk jonge merk werken wij al vanaf dag één. Ze hebben dan ook een supertoffe collectie voor de wat stoerdere meisjes en jongens. Toen ik in Nederland woonde wilde ik dan ook altijd zelf erg graag met Indian Blue Jeans werken. Maar dat wilde er wel meer op de redactie. Inmiddels is Annemarie de vaste blogger voor ze en dat doet ze fantastisch, dus ik deed met alle liefde een stapje opzij. Totdat het op beachtwear aankwam, toen dacht ik: nu is het weer mijn beurt! Want o jee: wat is de badkleding tof tof en nog eens tof!

Het kiezen was eigenlijk het meest lastige van deze blog, want het liefst had ik alle bikini’s en zwemshorts willen hebben. Uiteindelijk koos ik weer voor een wat fellere zonnige, tikkie neonachtige print voor Eva. En zeg eerlijk: de bikini spat van het scherm af toch?

Ook deze bikini sluit heel mooi aan bij de billen, is redelijk groot en geeft nergens inkijk. Hoe ze ook zit alles blijft gesloten, en dat vind ik zelf echt wel een must. Een kind hoort ongegeneerd te kunnen spelen op het strand. De print spreekt voor zich: die knalt van je beeldscherm. Echt supertof in het zonnetje! Het topje vind ik zelf persoonlijk fijner dan een triangle, want ook dit sluit namelijk perfect aan. Eva draagt hier maat 110/116. IBJ springt van deze maat naar 128. De bikini zit haar perfect terwijl ze normaal maat 122 draagt nu. 128 durfde ik nog niet aan en maar goed ook!

En…. laatje niet foppen door de stoffige lucht. Hier was op de dag dat we de foto’s namen nog ruim 33 graden. Een ietwat koele dag in Dubai, maar wij genoten volop. Eerlijk gezegd verlang ik stiekem best naar een lekkere Nederlandse zomer. Nog een week of 8 en dan ben ik een paar weken in Nederland. Kan Eva daar haar mooie bikini weer aan :).

De bikini shop je voor € 27,95  o.a. bij Woods

bikini indian blue jeans bikini indian blue jeans bikini indian blue jeans bikini indian blue jeans

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply