Annemarie TREND

Een casual look voor hippe meiden

6 mei 2017
hippe meiden

SUMMER IN THE CITY

with

WOODS

Waar het ene meisje niet in een broek te krijgen is, draagt de ander liever niets anders. In het laatste geval hoor ik wel eens dat moeders dat jammer vinden en met weemoed terug denken aan de tijd van zwierige gekleurde rokjes. En natuurlijk snap ik dat wel. Maar een gave jeans met een leuke top kan ook super tof zijn voor hippe meiden en dat laten we vandaag zien. En deze items zijn niet alleen gaaf, hip en goed met elkaar te combineren, maar ook nog eens fijn geprijsd. Een perfecte basis voor in de hippe meiden kast dus.

Een destroyed jeans is een echte musthave voor hippe meiden en dit witte exemplaar is perfect voor de zomer. Wit staat zo heerlijk fris, helemaal als je het combineert met een Bretonse streep. Een paar sandaaltjes eronder, wapperende haren en een strohoedje op het hoofd en je dame is all ready for summer. Alhoewel het weer nog niet meewerkt, gaan we er toch vanuit dat het nog echt warm gaat worden. En als dat niet in Nederland gebeurt, zoeken we de warmte wel op in de vakantie. Een fijne spijkershort kan dan ook niet ontbreken in de zomergarderobe van hippe meiden. En dit geldt ook voor de topjes, de één basic en wat korter, de ander met een fijne boho uitstraling door de trendy roezel. Alle items passen perfect bij elkaar, maar zeker ook bij vele andere items die in de kast hangen.

Alle items zijn van Lmtd de hippe zus van Name-It, behalve het shortje, deze is van Cars Jeans. Twee fijne merken die een mooie prijs kwaliteit verhouding hebben. Je shopt deze items en natuurlijk nog veel meer leuks bij één van onze spotlightshops Woods. Ze hebben stenenwinkels in Arnhem, Deventer, Nijverdal en Ommen en ook een fijne webshop. Je spaart altijd voor 5% korting, je bestelling wordt vanaf € 50,00 al gratis verzonden en retour zenden gaat via een antwoordnummer. Ze verkopen een heerlijke mix aan merken waar de favorieten van Shopaholiek natuurlijk tussen zitten. Denk aan B.Nosy, Be a Diva, Flo, Indian Blue Jeans, Ninni Vi en Soft&Jolly.

Shoppen

Korte top

Top met roezel

Destroyed jeans

Shortje

Annemarie

  • Volg Annemarie op Instagram
  • Bekijk hier wat Aukje uitkoos bij Woods
  • Meer blogs van Annemarie lezen, klik dan hier

Het hoedje is van Barts en de sandalen van Les Tropeziennes

hippe meiden hippe meiden hippe meiden hippe meiden

 


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply