Barbara LOVETHELOOK

Mixen en matchen met merken en stijltjes

29 maart 2017
Het mixen and matchen met merken en stijltjes

JOIN THE MIXING CLUB

Houd jij van het mixen en matchen met merken en stijltjes voor je kinderen? Ik ben er dol op! Het is spannend, verrassend en vaak een hele leuke uitdaging. Ik zie het haast als een soort sport om een zo verrassend mogelijk setje bij elkaar te krijgen. Ook valt het wel eens tegen, hoor. Dan zie ik die ene dochter door de kamer dartelen en denk ik: “O nee, dit is geen inslaand succes. Dit gaat ‘m toch niet worden!” En hup, dan duik ik de kast weer in om toch even die andere kousen, legging of shirt te pakken.

In het begin van het seizoen start ik mijn aankopen met complete sets. Vanuit een basis werken, is toch het handigst. Van daaruit borduur ik verder en er zijn echt wel dagen dat de dames complete outfits van een bepaald merk dragen. Het is ook wel gemakkelijk om niet na te hoeven denken, wat bij elkaar past. Het is eigenlijk al voor je gedaan, dus waarom zo moeilijk doen?;)

Als ik ga mixen dan komen bij mij de volgende punten vaak aan de orde:

  • Welke stijl wil ik neerzetten; sportief, girly of stoer
  • Welke kleuren zitten bijvoorbeeld in dat leuke rokje, dat ik ga matchen met andere items
  • Het liefst zie ik tenminste drie kleuren terugkomen in de outfit, dan wordt het een echt spannend geheel; de 3-tone (Blauw/wit kan iedereen verzinnen)
  • Ook let ik erop wat de meiden die dag gaan doen. Eerlijk is eerlijk, als ik een dagje de hort op ben en manlief is bij de meisjes, dan hebben ze toch echt iets anders aan dan wanneer ik gewoon thuis ben. Lees: niet te nieuwe kleding aan! Of zeg ik nu iets heel raars;)

Nova laat hier haar iglo+indi outfit zien. De set is eenvoudig, sereen, meisjesachtig en prachtig vormgegeven. Met dit setje kan ik naar hartenlust mixen en matchen. Ik ben op de floral tour gegaan en heb Mini Rodini erbij gepakt. Kleur is toegevoegd en de stoere, urban bloemen passen bij deze basisset en bij dit stijltje. Ook de mooie koraalkleurige gympen van tinycottons komen hierbij goed van pas en het prachtige aqua vestje van Mim-Pi past hier verrassend leuk bij!

Wij zijn heel benieuwd of jij ook van mixen houdt of dat je kinderen toch meestal complete sets dragen. Wellicht vind je dat ook wel het mooist! Wat ik ook heel goed kan begrijpen.

Shoppen:

  • Iglo+indo shop je onder ander hier bij Mirle and Tess
  • Mini Rodini shop je onder andere bij Kids Department en hier bij AdorableKidzz
  • Mim-Pi shop je bij Bol.com
  • De gave sneakers van Pumaxtinycottons zijn onder andere hier te vinden

Barbara

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Het mixen and matchen met merken en stijltjes

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply