Barbara LOVETHELOOK

Twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes

10 maart 2017
twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

GROTE MENSENFEEST

Vandaag is het de dag dat wij een grote mensenfeest geven. Je kent dit begrip vast wel! Op zo’n dag hebben we twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes en die trekken de meisjes aan. Dat willen de meiden elk jaar en moeders trouwens ook;) Nu al acht en zes keer staan de jarige jetjes op de foto met hun mooie verjaardagjurkjes en wat geniet ik daarvan! Dat genieten zet zich voort met de fotoboeken maken en later natuurlijk als we de fotoboeken weer doorbladeren.

Voordat we de jurkjes op papier gaan zetten, eerst even over deze belangrijke dag van de zusjes. Bobbie en Zonne vieren het grote mensenfeest eigenlijk altijd samen. Doe jij dat wel eens met je koters of vind je dat sneu, omdat het dan niet écht hun eigen dag is? Tussen de verjaardagsdatum van Bobbie en Zonne zit 5 weken. De meiden vinden het dus niet meer dan normaal dat we ergens in het midden van deze periode het grote mensenfeest vieren. Tenslotte hebben ze ook nog hun eigen geboortedag. Dan vieren we het in het klein en natuurlijk ook nog hun kinderfeestje.  Het drie keer vieren van hun verjaardag, lijkt bij mij soms een eeuwigheid te duren, maar de meiden vinden het des te mooier en super gezellig!

DE FEESTJURK VAN BOBBIE:

Bobbie heeft dit geweldige koningsblauwe jurkje van LEBIG uitgekozen! De mouwtjes zijn zo mooi afgewerkt en de opengewerkte tule valt rijkelijk om haar benen. Op de foto heeft ze haar bijpassende LEBIG kousen aan, maar in alle eerlijkheid heeft ze vandaag ook haar gouden H&M-panty van afgelopen Kerst aan, zodat ze geen blote benen heeft. De kousen kunnen, omdat het zo’n dun materiaal is, er gemakkelijk overheen. Zo hebben we nu toch alvast plezier van de kousen. De ketting en armband maken het setje helemaal af! Bobbie voelt zich echt jarig in deze prachtige outfit!

FACTS

  • Bobbie is 130 cm. groot en draagt het jurkje in maat 122/128. Het valt op maat tot iets ruimer
  • De tule is prachtig en valt als een waterval over haar benen
  • Door de tailleband krijg je een prachtig silhouette. Het model is echt wonderschoon! Het hardroze en de goudaccenten is verfrissend
  • De kousen vallen op maat

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

DE FEESTJURK VAN ZONNE:

Zonne heeft een écht girly en feestelijk jurkje aan van Mim-Pi. Door haar donkere lokken was ik gelijk in de ban van dit rode tule jurkje. De Spaanse poppetjes op het voorpand maken het retro en nog zo lekker meisjesachtig;) Het vestje van Mim-Pi is nu natuurlijk ideaal. De streepjes zijn een mooie tegenhanger met de noppen op de rug van het jurkje en de kousen mogen hier ook niet ontbreken.

FACTS

  • Zonne is 120 cm. en draagt het jurkje in maat 122. Het valt mooi op maat
  • Het Spaanse meisje op het voorpand heeft een 3D jurkje aan. De tule stof is ook echt als een rokje op het topje genaaid
  • Het vestje is ook maat 122 en valt iets ruimer. Voor een vestje vind ik dit heel prettig
  • De tule strik staat mooi gekleed en is een fris detail

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

twee feestjurkjes voor twee jarige zusjes lebig mimpi

SHOPPEN

  • De complete set van LEBIG shop je bij BeHipster
  • Mim-Pi shop je onder andere hier bij kleertjes.com of natuurlijk hier bij Mim-Pi zelf

BARBARA

 

Facebook Comments Box
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply