GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Saar & Suus zomercollectie 2017

22 maart 2017
Saar & Suus zomercollectie 2017

VIER DE LENTE MET SAAR & SUUS

via Tuunte

Tijdens een review vorige winter, leerde ik het merk Saar & Suus kennen. Tot dat moment kende ik het merk niet. Nu wel want we hebben veel plezier gehad van de fijne outfits het afgelopen winterseizoen. De Saar & Suus zomercollectie 2017 wordt verkocht bij Tuunte. Saar & Suus (maat 116-164) is er voor stoere meiden én ‘meisje-meisjes’. Om hun eigen(wijze) stijl te ontdekken. Om op mama te lijken… of juist helemaal niet. Lekker chillen op de bank, verstoppertje spelen of het allereerste discofeestje. En wat fijn is voor de papa’s en mama’s: het is hippe mode tegen een betaalbare prijs!

De set die ik voor jullie heb gekozen om te reviewen bestaat uit een jurk, legging en een stoer spijkerjasje! Het fijne van deze Saar & Suus zomercollectie 2017 outfit is, dat deze niet lang in de kast hoeft te liggen want je kunt het direct gaan dragen. De ideale lente outfit! De jurk is gemaakt van een soepele katoen/elasthan mix. In de taille zit een niet strakke zilveren band. Hij geeft de taille een leuk accent zonder oncomfortabel strak te zitten. Perfect! Het vetermotief geeft de jurk een eigenwijze uitstraling. Naast deze koraal/blauwe print, is de jurk ook verkrijgbaar in mintgroen/blauw. Natuurlijk had ik de jurk kunnen combineren met een donkerblauwe legging maar ik koos voor de koraal rode variant. Dit maakt de outfit lekker fris!

De Saar & Suus zomercollectie 2017  heeft dit seizoen een fantastisch spijkerjasje in de collectie! Sowieso is een spijkerjasje een musthave voor mij. Wij gebruiken het echt als zomerjas; het gaat mee in de fietstas voor een koeler moment op een zondagmiddag en in de frisse ochtend op de fiets naar school schieten we het aan. Deze lichte wassing past bij elke set en geeft je outfit een extra stoere look! Wanneer je de mouw iets omslaat komt er een mooi koraal rood stiksel naar voren. Helemaal leuk. Ik hou van dit soort leuke details! En ook  niet onbelangrijk… door de stretch in de stof heeft het spijkerjasje een hoog draagcomfort.

FACTS

 • Bente is 123 cm en draagt de jurk en legging in maat 128/134. Het is pas maart dus we hebben rekening gehouden met wat groeiruimte.
 • De jurk is verkrijgbaar in 2 kleurstellingen: koraal/blauw en mintgroen/blauw.
 • Zowel de jurk als de legging voelen lekker zacht aan en zijn zeer draagbaar.
 • Dat geldt ook voor het spijkerjasje! Heerlijk zacht door de stretch in de stof.

FASHIONIDEETJES

 • Voor de afwisseling kun je de jurk ook combineren met een donkerblauwe legging, die heb je vast wel in de kast.
 • Ik combineer de outfit nu met Adidas Superstar sneakers. In de zomer draag je de jurk natuurlijk zonder legging en met een lekker slippertje!
 • Het spijkerjasje combineer je met elke outfit uit je kast. Hoe fijn is dat! Ps. Het jasje is ook in wit verkrijgbaar.

SHOPPEN

 • Je shopt de complete outfit bij Tuunte, ook online. Ook voor stoere jongens heeft Tuunte veel gave items.
 • Voor de jurk, klik je hier.
 • Voor de legging, klik je hier.
 • Voor het spijkerjasje, klik je hier.

Meer info over Tuunte: Er zijn 40 Tuunte kledingwinkels in Nederland, voornamelijk in het oosten van het land, maar inmiddels zijn er ook al winkels in Barneveld, Veenendaal, Nieuwegein en Zoetermeer. En altijd op goed bereikbare locaties, vaak in de kleinere winkelgebieden. De webshop staat boordevol aantrekkelijke kleding − voor jezelf, je partner of je kinderen − en is altijd open. Heb je wat meer tijd en wil je even passen of advies, stap dan één van de winkels binnen.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

 

Saar & Suus zomercollectie 2017

Saar & Suus zomercollectie 2017

Saar & Suus zomercollectie 2017

Saar & Suus zomercollectie 2017

Saar en Suus zomercollectie 2017

Saar en Suus zomercollectie 2017

Saar en Suus zomercollectie 2017

Saar en suus zomercollectie 2017

Saar en Suus zomercollectie 2017

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply