Geen categorie

Carnaval-outfits

24 februari 2017

In het zuiden van het land is sinds vandaag het bruisende feest weer los gebarsten: Carnaval!!! Vijf dagen lang feesten, hossen, dansen, zingen in de kroeg en nog heel veel meer. Optochten, bandjes en kinderanimaties maken de straten in de stad onveilig. Voor wie er echt niet van houdt is vijf dagen best lang, zij vluchten de stad uit of houden zich stil, maar voor degene die dol zijn op deze gekkigheid vol verkleedpartijen en er met de kids overdag op uittrekken kan het feest niet lang genoeg duren. Mocht je niet uit het zuiden komen, maar wil je toch graag een kijkje nemen met je gezin, iedereen is welkom, maar wel verkleed;)

Tips: Wat trekken we de kids aan op de dagen van carnaval?! Alaaffff!!!

1 (2)

 

  1. Diadeem cupcake
  2. Flamongo jurk
  3. Gouden glitter schoenen
  4. Astronaut muts
  5. Flamingotas
  6. Roze cape
  7. Astronaut pak
  8. Witte sneakers

SHOPPEN: carnaval-outfits

Veel plezier allemaal!!!

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply