Anouk NIEUWE COLLECTIE

Ninni Vi Zomercollectie 2017, wat is jouw musthave?

23 februari 2017
Ninni Vi Zomercollectie 2017

HET IS ZOVER! De Ninni Vi Zomercollectie 2017 gaat online!

Nou ja bijna dan.. nog een uurtje en dan gaat de langverwachte Ninni Vi zomercollectie 2017 online! Al dagen (weken ;-)) zijn wij Shopaholieks en vele volgers van ons in de ban van de lancering van de nieuwe collectie van Ninni Vi… Wat zijn de nieuwe kleuren… zijn er nieuwe modellen.. ? Het houdt ons flink bezig want het is toch één van de absolute hoogtepunten van het kidsfashion jaar! Ninni Vi gooide het dit jaar over een wat andere boeg en heeft al diverse mooie sets, jurkjes en andere outfits laten waardoor we een heuse wishlist hebben kunnen maken.

Wordt het de geel/zwarte tankdress? Of toch het prachtige roze jurkje? En dat ene vest, of het mintgroene setje? Of misschien wel het gestreepte rokje of een van de maxidresses… Ikzelf heb in ieder geval mijn lijstje compleet (denk ik…) en zit straks om 9.00 uur klaar met een grote bak koffie, want die heb ik uiteraard wel nodig.

En één ding is zeker, de nieuwe collectie overtreft onze stoutste verwachtingen! Wat is het weer mooi allemaal! Heerlijk fris, stoer en sporty met als terugkerende kleuren geel, mintgroen en roze in combinatie met veel zwart en wit.

Het fijne aan deze Ninni Vi Zomercollectie 2017 is dat vrijwel alles onderling te combineren is. Je hoeft je dus echt niet houden aan de matches die zijn gemaakt op de foto’s, want jijzelf bent de stylist!

Nog een uurtje en dan kunnen we ‘los’, tot die tijd kun je onder dit blog op Facebook lekker sparren over je wishlist en de items die wat jou betreft echte musthaves zijn dit seizoen. We zijn zo benieuwd. Om jullie geheugen wat op te frissen (of om het moeilijker te maken ;-)) hieronder wat foto’s. Is het al 09.00 uur?

Maatinformatie: De collectie valt goed op maat, de maatvoering is vrijwel gelijk aan die van vorig jaar zomer.

Shoppen: Ninni Vi koop je vanaf vandaag in je favoriete stenen winkel en online o.a. hier,  hier en hier.
Ter info: Alleen vandaag gratis verzenden op NinniVi via Amazing Kids.

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Ninni Vi Zomercollectie 2017

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply