BOY

Musthave: Sneakers for boys

18 februari 2017
1 (1)

Iedere jongen van elke leeftijd heeft ze wel in zijn kast staan, want ze zijn haast onmisbaar geworden in de garderobes het hele jaar door: Sneakers! Ze zijn er in zo ontzettend veel toffe modellen en dito kleuren dat de keuze soms lastig is. Met drie jongens in huis struikel ik over de vele merken sneakers van betaalbaar tot soms een uitschieter… Nieuwsgierig wat onze favorieten merken en modellen zijn?!

  1. Witte lage sneaker
  2. Lage blauwe sneaker
  3. Lage rode sneaker
  4. Zwarte lage sneaker
  5. Hoge licht grijze sneaker
  6. Hoge zwarte sneaker
  7. Lage print sneaker
  8. Lage kobalt sneaker
  9. Witte klittenband sneaker
  10. Graffitiprint sneaker


Facebook Comments


Katja

Katja

Dik 40+, samenwonend met de allerliefste, 3 kids en 2 hondjes. Inmiddels gesetteld in het gezellige Brabantse land middenin de stad. Houdt van shoppen, borrelen met vriendinnen en hapje eten met vrienden en kids. Fashion Addict in hart en nieren. Motto: Life is too short to do boring things!
Katja

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply