Mandy NIEUWE COLLECTIE REVIEWS TEENS

Be a Diva pre spring collectie

13 februari 2017

Een te gekke blouse en bomber van Be a Diva

Wie kent het meidenmerk Be a Diva nou niet? Het merk is een van de favorieten van mijn dochter, juist omdat het inspeelt op de behoefte van haar en haar leeftijdsgenoten. Zoveel leuke merken en collecties zijn er nou eenmaal niet in haar leeftijdscategorie. Met haar maat 152 valt ze vaak een beetje tussen wal en schip. De leukste kindermerken hebben vaak een maatvoering tot 152 en de damescollecties zijn nog net te groot en te volwassen.

Dit setje van Be a Diva is zo’n voorbeeld van speels, maar niet te kinderachtig. Stoer, sportief en edgy. Het blousje valt meteen op door de studs op het kraagje. De combinatie van de studs met het ruitenpatroon is niet voor de hand liggend, maar juist verrassend. De rozenpatches zijn een echte eyecatcher. Opvallend vind ik hoe mooi het rood staat bij Senna. Hoewel ze in de winter een beetje bleek is, geeft het haar meteen meer kleur in het gezicht.

Op de blouse draagt Senna een bomberjack in satinlook. De applicatie op de rug is zeker op onze kleine Diva van toepassing 😉 De boorden onderaan, bij de mouwen en bij de kraag zijn uitgevoerd in rood-wit-blauw en het geeft het jasje een sporty touch. De vele details zoals de steekzakjes en de witte brede lijnen op de mouwen maken het jasje helemaal af. Onder haar blouse en bomber draagt ze haar Levi’s jeans en Chelsea boots.

Facts

  • Senna is 1.50 m. lang en draagt beide items in maat 152.
  • Het blousje valt perfect op maat.
  • Het jasje kan ze nu vaak aan, maar ze heeft niet veel groeiruimte meer.

Fashion ideetjes

  • Op de website van Ko en Flo vind je een geweldige bijpassende jeans bij dit setje.
  • Senna draagt het bomberjasje nu als vest, maar in het voorjaar kan het ook dienst doen als zomerjas.
  • Het jasje is door de kleuren ideaal om te dragen op Koningsdag. (Scheelt mij weer een zoektocht naar die standaard rood-wit-blauwe of oranje accessoires)
  • De Chelsea boots die Senna draagt passen er prima bij, maar in de zomer gaan we voor een knalrode sneaker.
  • Combineer de blouse eens met een (plisse)rokje.

Shoppen

De blouse en het jasje shop je o.a. bij Toff kidswear.

 

 

Bomberjasje Be a DivaBe a DivaBe a DivaBe a DivaBe a DivaBe a Diva

* Sponsored Post

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply