BOY

Lancering nieuw jongenslabel Tygo&vito

27 januari 2017

Hebben jullie het al gehoord?! Of er iets van mee gekregen via socialmedia…? Er is namelijk een nieuw te gek Nederlands jongenslabel bijgekomen, TYGO&vito, echt alleen voor de jongens, en wij waren erbij! Wat een stoer en tof merk voor onze boys!

Eind vorig jaar tijdens een lunch op het hoofdkantoor van TYGO&vito in Breda werd het nieuwe jongenslabel gepresenteerd voor genodigden. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er iets over het nieuwe merk verteld en presenteerden ze de collectie die binnenkort in drie fases uitgeleverd gaat worden in de winkels. De naam TYGO&vito alleen al is stoer, deze twee namen komen af van de eigen honden van de ontwerpsters, en ook de hele gedachtegang die er achter zit, maakt het merk uniek en stoer. Ik was meteen verkocht. Afgelopen week waren ook de kandidaten van de win-actie uitgenodigd. De moeders kwamen met hun zoontjes om een set uit te kiezen naar keuze uit de nieuwe collectie van TYGO&vito. Voor één dag mochten ze model staan voor een echte fotografe, wat was dat ontzettend cool!

Er zit in de nieuwe jongenscollectie een toffe jeanslijn, de modellen zijn skinny en slimfit. Maar ook de jog-jeans ontbreekt niet in de collectie van TYGO&vito. De materialen zijn stevig, duurzaam en kunnen tegen een stootje. Dit is zeker een must voor ondernemende, klauterende en ravottende jongens. Ook niet onbelangrijk voor ons is om te weten dat de jongenscollectie van TYGO&vito betaalbaar is! De prijs kwaliteit verhouding is zeker in balans. Naast de uitgebreide jeanslijn zitten er shorts, t-shirts, longsleeve, sweaters, sweatpants en jacks in de zomercollectie van TYGO&vito. Zijn jullie al nieuwsgierig geworden?!

Uiteindelijk hoeven we nog maar eventjes geduld te hebben voordat de nieuwe jongenscollectie van TYGO&vito uitgeleverd wordt, want vanaf volgende week, 1 februari hangt de eerste levering van de collectie in de winkels. Ik kan je alvast stiekem verklappen, deze is super leuk!! See You Nexterday, zouden ze bij TYGO&vito zeggen;)

Volg alle nieuwtjes van TYGO&vito.

DSC_0143 DSC_0146 DSC_0155 DSC_0168 DSC_0198 DSC_0185 DSC_0159 DSC_0180

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply