GIRL Jolanda MUSTHAVE

Musthave: midi skirt van Jubel

22 januari 2017
Header 1

Een mooi gestreepte midi skirt van Jubel

Wat kunnen wij er toch blij van worden…  de nieuwe collecties die de winkels instromen…  En sommige collecties en items springen er dan direct uit. Zo zag ik een leuk midi skirt van Jubel. Wat mij betreft een echte musthave! Kennen jullie Jubel al?  Jubel is een hip merk van Nederlandse bodem. Het merk staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Ook deze zomercollectie straalt weer een en al vrolijkheid uit!

Vorige zomer zagen we natuurlijk al veel maxi en midi rokken. Ook deze zomer zie je ze bij alle merken de rokken in verschillende lengtes terugkomen. In het begin was ik wat terughoudend… Zou dat wel goed gaan bij onze klimmende, rennende dochter van 5… ? Maar door de split aan de zijkant bij de meeste rokken, is dat helemaal geen probleem. En het staat ook zo enorm leuk! Onderstaande rok wordt door Jubel zelf een ‘lange rok’ genoemd maar ik vind hem zelfs aan de korte kant voor een midi skirt. Een mooie lengte voor optimale bewegingsvrijheid! En streepjes zijn voorlopig niet uit het trendbeeld weg te denken. Wat kun je daar ook lekker mee combineren! Deze midi skirt van Jubel is ook nog eens heel prettig geprijsd. Je shopt hem voor €23,99 o.a. hier.

Meer zien van Jubel, klik dan hier.

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier.

Jubel

jubel

 

jubel

 

jubel


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply