Annemarie GIRL MUSTHAVE

Musthave: een roze tule rokje

5 januari 2017
1

STYLE DIT ROKJE OP JOUW MANIER

Tule rokjes zie je al heel wat jaren en in allerlei kleurtjes. Op dit moment ben ik verliefd op een zacht roze tule rokje. Ik vind het zo’n mooie kleur en wat styling betreft kun je alle kanten op met zo’n rokje. Linde en ik gingen voor een exemplaar van Scotch r’Belle (1) en combineren deze redelijk romantisch met een bloemenprintje en zachte kleurtjes. De top met de bretonse streep geeft de outfit net wat pit. Op onze Instagram pagina kun je nog een hele andere combinatie vinden met dit rokje, kijk hier maar eens.

De zacht roze tule rokjes vind ik ook prachtig met een comfy sweater in grijs met een statement erop. Of lekker stoer gecombineerd met een zwart leren jack. Zwart en dat licht roze vind ik zo mooi bij elkaar. Met een jeansblouse in een lichte wassing vind ik de rokjes ook zo leuk. Kortom; je kunt er echt alle kanten mee op. Hoe zou jij hem combineren?

Le Big

Ik heb de leukste exemplaren even voor jullie op een rij gezet. Bij Le Big zijn ze gek op tule rokjes, zowel in de sale (2) als in hun nieuwe resort collectie (3) vind je de prachtigste exemplaren. De resort collectie is sowieso om van te watertanden, super leuk om te bekijken.

Kids Department

Kids Department is één van onze nieuwe spotlightshops. De komende maanden gaan we je heel veel van hun gave assortiment laten zien. Vandaag beginnen we met een tule rokje van het merk The New She (5). Echt een super tof merk en dit rokje shop je nu met flinke korting en er zijn nog heel wat maatjes op voorraad. Lindes bomber kun je ook bij Kids Department kopen, hierbij moet je wel geluk hebben met de maat.

Budget

Natuurlijk mag een budget tip ook niet ontbreken. Rokje nummer vier is bezaaid met glanzende stipjes en shop je voor een fijn prijsje bij de Zara.

Raine

En tot slot moet ik je echt dit mooie plaatje van Raine laten zien. Raine heeft prachtige tule rokjes, naast deze roze ook grijze en zwarte. Verder hebben ze te gekke tops om zo’n tule rokje heel stoer te stylen.

Raine

 

Scotch r'Belle Scotch r'BelleScotch r'Belle

Lees hier andere blogs van Annemarie


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Dewi 5 januari 2017 at 14:15

    De scotch & Raine is favo! Leuk!

  • Reply Annemarie | Shopaholiek 8 januari 2017 at 21:01

    […] Musthave: een roze tule rokje […]

  • Leave a Reply