LOVETHELOOK Mandy TEENS

Let’s party with Shoeby!

28 december 2016

Feestelijk het nieuwe jaar in met een outfit van Shoeby

Shoeby viert dit jaar haar 35-jarig bestaan. En na al die jaren is Shoeby nog altijd een leuke winkel! Ik kom er niet alleen vaak voor mezelf, maar ook voor mijn dochter. En we gaan bijna nooit met lege handen de deur uit. Shirts met statements, leuke jurkjes en de perfecte jeans, kortom;  als je houdt van trendy, hip en betaalbaar, dan is deze collectie top voor je tienermeid! En niet alleen voor tieners by the way, voor mijn zoontje van 4 jaar vind ik er ook altijd wel wat leuks.

Voor de feestdagen brengt Shoeby altijd een speciale feestcollectie uit. Dit jaar voornamelijk in zwart-wit met bijzondere details als patches en pailletten. Oud en Nieuw vieren we met familie en vrienden en daar kijkt Senna altijd enorm naar uit. Ze houdt van het vuurwerk, en de hele avond brengt ze door met haar vriendinnen en vrienden. We waren nog op zoek voor de juiste outfit voor Senna om het nieuwe jaar in te luiden. En dat mag best uitbundig! en echte feestoutfit moest het worden, voor die partygirl van mij.

Een ware eye-catcher is het bombervest. Het vest heeft zwarte pailletten. Doordat de pailletten mat zijn, heeft het vestje geen overdaad aan glitters, maar is het juist heel subtiel. Het vest is gemaakt van een zachte sweatstof waardoor het comfy aanvoelt. Op de linkermouw zitten patches, een echte blikvanger! Onder het bomberjasje draagt ze een zwarte longsleeve met de opdruk ‘Oh my Chic’ in zilveren glitterletters. Het shirt is van katoen, valt mooi aansluitend en is een prima basic voor onder het jasje. Hieronder draagt Senna de kokerrok met WoW opdruk en witte biezen aan de zijkant. De rok is gemaakt van een soepele stretchstof en valt net onder de knie. Senna combineert haar outfit met haar bikerboots voor een stoerdere look, maar ook de combinatie met haar sneakers valt in de smaak en maakt het geheel weer meer sportief.

Wat vind jij, is Senna party proof? En  welke party-outfit hangt klaar voor jouw zoon of dochter?

Maatinfo:

Senna is 1.50 m. lang en draagt alles van deze set in maat 152. Deze maat valt precies goed.

Shoppen:

Vest, longsleeve, kokerrok

Kijk voor meer kledinginspiratie ook eens op de website van Shoeby of op hun facebookpagina.

ShoebyShoebyShoebyShoebyShoebyShoeby

sponsored-post

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply