BUDGET

Budget Monday, een plooienrokje

18 december 2016

CONFESSIONS OF A SHOPAHOLIEK

In december hangt de kast echt wel vol genoeg met winterkleding en begin ik stiekem uit te kijken naar het voorjaar. Maar soms, ik beken, MOET er gewoon nog iets bij. In dit geval een plooienrokje. Ik had ze al meerdere keren en in allerlei varianten voorbij zien komen. Ik vond ze leuk, maar kreeg er geen shopdrang van. En zo opeens werden ze onweerstaanbaar en moest er echt één in huis komen.

Maar, verstandig als ik ben, dan mocht hij niet te duur zijn, zo stelde ik mijzelf. Waar kun je nu beter zoeken en prijzen vergelijken dan als je online shopt? Binnen no time had ik meerdere rokjes gespot voor kleine prijsjes. Een leerlook variant uit een oudere collectie in precies de goede maat. Een zacht glazend exemplaar van Little Miss Juliet in de sale. Maar het is er één van Coolcat geworden, zwart met glitter tailleband. Perfect voor de look die ik in mijn hoofd had.

En dan komt mijn tweede bekentenis. Ik bestelde het rokje online, in twee maten. Nu denk je misschien; wat is daar nu erg aan? Nou ik woon 500 meter bij de Coolcat vandaan. Dus ik had net zo goed de stad in kunnen gaan op jacht naar het rokje. Ik vind het alleen online zo veel makkelijker zoeken. In de pauze van mijn werk heb ik de rokjes een paar dagen later opgehaald. Passen deed ik lekker rustig thuis met Linde. We houden trouwen de 122/128 voor mijn grietje van ruim 126 centimeter. Moet ik wel de 134/140 terug brengen binnenkort, anders is dit rokje toch niet echt een koopje.

Wij combineren het rokje met absoluut geen budget, maar wel hele mooie, items. Die je nu wel met heel veel korting kunt kopen. Hoe dit zit, lees je in dit blog.

Shop het rokje

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply