BOY Hanneke OOTD

Sepp in Petrol, Shoeby en Van Haren

25 november 2016
header

BORDEAUX EN RUITJES ZIJN HOT

Ruitjes zijn terug en helemaal hot deze winter! Persoonlijk ben ik gek op ruitjes, net als op streepjes en stippen. Niet zo gek dus dat ik inmiddels voor mijn beide jongens wel wat items in de kast heb hangen met deze print.

In deze blog laat mijn zoon Sepp jullie zijn favoriete blouse zien. De blouse is van het merk Petrol Industries. Ook deze winter heeft Petrol functionaliteit en stijl met elkaar verweven in de boys collectie. De geruite blouse is kleurrijk en lekker stoer. Bovendien is het van mooie, stevige kwaliteit en heerlijk draagbaar.

Een groot voordeel vind ik de drukknoopjes. Het staat leuk maar het is ook nog eens heel handig bij het aan- en uittrekken, ook voor mijn kleutertje goed zelf te doen. Leuk detail zijn de twee borstzakjes, ook voorzien van drukknoopjes.

Onder de blouse draagt Sepp eenĀ  t-shirt, ook van Petrol. De prachtige bordeauxrode kleur is ook nog eens helemaal hip deze winter. Op het shirt staat een tekst, maar deze is niet te nadrukkelijk aanwezig, waardoor het ook heel leuk is om de blouse open te dragen.

Verder draagt Sepp een stoere jeans van Shoeby. Een slim fit jeans die heel mooi aansluit maar soepel genoeg is om lekker in te bewegen om dat het van comfortabel stretchkatoen is gemaakt. Het is de Blue Moon jeans van hun eigen merk Mitch. De donkerblauwe wassing maakt deze spijkerbroek makkelijk te combineren. Leuk zijn de eigenwijze details; de contrasterende riemlusjes en de dubbele steekzak achter. Echt een favoriet hier!

Sepp draagt schoenen van Van Haren, die mooi stevig zijn en deze stoere outfit helemaal af maken.

Maatvoering:

Sepp is 106 cm lang en draagt de blouse en het shirt in maat 110/116. Beide items vallen op maat. Hij heeft nog wat groeiruimte over, maar kan het hierdoor ook lekker lang doordragen.

De jeans is maat 104. Deze zit perfect.

Shoppen:

Blouse (nu met korting)

T-shirt (nu met korting)

Jeans

Schoenen (nu met korting)

Petrol Petrol Petrol Petrol blogpi_7 Shoeby Petrol Petrol Van Haren

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply