GIRL NIEUWE COLLECTIE OOTD

Flower Le Chic Boots

2 november 2016
a-header

Verrassend leuk!

Le Chic voor Girls. Je kent het vast! Sinds 2008 heeft Le Chic namelijk het wat chiquere segment in de kinderkledingbranche in een razend tempo weten te veroveren. Casual chique, zo zou je het merk het beste kunnen omschrijven. Geschikt voor school, een feest, een bezoekje aan opa & oma of om heerlijk in buiten te spelen. Le Chic kleding is verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 164. Maar naast kleding, heeft Le Chic ook schoenen! En daar wil ik het in deze blog met jullie over hebben…

Veterboots zijn helemaal hip deze winter! Super stoer bij andere kinderen, maar zelf zou ik ze niet snel kopen. Toen Le Chic me vroeg om de trendy flower boots uit hun nieuwe wintercollectie te testen, dacht ik… wij? Past dat wel bij ons? Dochter Bente was door de vrolijke bloemenprint, met een flinke dosis roze er in, direct enthousiast! Ikzelf had al vrij snel een paar leuke sets in mijn hoofd waarmee ik de boots zou kunnen combineren. Na ontvangst van de boots dook ik dan ook direct de kast in. De veterlaarsjes hebben een drukke print en daardoor wil ik de rest van de outfit rustig houden. Een combinatie met de donkere jeansjurk van Dutch Dream Denim kwam voorbij en ook een zwarte rok-shirt combinatie van Like Flo. Uiteindelijk kies ik samen met dochterlief en gaan we voor kleur. De gekozen jurk komt uit de nieuwe wintercollectie van Waaaw en heeft een speelse ‘zwierrok’. Eén van onze favorieten deze winter. Deze jurk was snel uitverkocht maar er zijn nog veel andere modellen en kleuren verkrijgbaar. De glam legging is van WE Fashion en is donkergroen van kleur. Een perfecte match met de veterlaarsjes!

Tijdens het foto’s maken word ik steeds blijer. Wat staan ze leuk! Ze versterken zelfs de outfit! Deze ‘lieflijke’ outfit geven ze een stoere touch zonder heel dominant te zijn. Bovendien zitten ze heel lekker volgens Bente. Ze zijn makkelijk aan te doen door de rits aan de zijkant. En natuurlijk zijn ze heerlijk warm in de winter. Ja, we gaan hier veel plezier van hebben! Dat is nu één van de leuke dingen aan bloggen voor Shopaholiek. Je komt in aanmerking met stijlen waar je in eerste instantie niet voor zou kiezen maar die enorm leuk blijken te zijn. Daardoor probeer je automatisch meer uit en kom je tot verrassende outfits, zoals deze in het blog! Ik ben om! We gaan voor bloemen deze winter!

Vinden jullie deze boots ook zo gaaf?

Je shopt de flower Le Chic boots o.a. hier. Ze vallen goed op maat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sponsored-post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply