Geen categorie

NETFLIX Sinterklaasfilms voor 2016

1 november 2016

Volop NETFLIX Sinterklaasfilms

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover! Sinterklaas zet weer voet aan het land na een lange en barre tocht over zee vanuit het zonnige Spanje. Dat houdt in: schoentjes zetten, pepernoten bakken (die op jouw buik blijven plakken, maar je blijft er toch van eten), chocolademelk met slagroom (ik zeg niks), banketstaven, marsepein (pffff…….) en chocoladeletters. Als ik het zo allemaal achter elkaar opnoem voel ik de kilo’s aankomen. Buiten al dat lekkers is Sinterklaas natuurlijk vooral een fantastisch Nederlands feest wat we gewoon groot blijven vieren. Ik ben er gek op!

Krijgen jouw kids ook geen genoeg van Sinterklaas, Amerigo en zijn hele gevolg aan zwarte pieten? En… ben jij druk bezig Sinterklaas te helpen kadootjes uit te zoeken, in te pakken, pepernoten bakken en ben je ondertussen ook nog eens hartstikke druk met je werk, je huishouden of misschien wil je wel eens gewoon lekker rustig koffie drinken met je vriendin? Check dan Netflix eens: Bomvol Sinterklaasfilms, en ik kan je zeggen: uren rust! En nog hartstikke leuk ook! Netflix heeft alle Sinterklaasfilms van de laatste jaren gewoon allemaal klaar staan voor je kids. Geef ze, we gaan niet zeuren of het gezond is ja of nee, een lekkere bak pepernoten, warme chocolademelk en ze hebben en topmiddag! En als het uitkomt: kijk dan zelf ook gezellig mee, want het blijft leuk voor jong en oud. En vooruit… neem ook gewoon lekker een stukkie marsepein. Dat hoort erbij 🙂

Ik zet alle films even op een rijtje voor je:

Wil je zelf ook een beetje in de Sintsfeer komen? Er zijn ook SINT-films voor volwassenen. Alleen dan natuurlijk niet zo zoet en vol lekkers…..

  • Sint: deze Sint is alleen geen kindervriend en ik raad je dan ook echt aan deze film niet te kijken met je kleine bloedjes. Hij is echt eng namelijk!

Al met al genoeg films om lekker in de stemming te komen richting 5 december!

Veel kijkplezier gewenst!

 

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply