BUDGET LEZERSBLOG

Een warme winterjas van de Zeeman

31 oktober 2016

EEN LEUKE BUDGET TIP!

Ik had vanaf juli DE jas in mijn hoofd die het moest worden! Van één van onze favoriete merken Z8 en daar was de jas, prachtig roze met witte stippen, ik was op slag verliefd! Tot mijn net vierjarige dochter de jas aan kreeg naar groep 1. Ik stond de jas zeker vier keer in de week uit te wassen. Ik zal jullie de foto’s van alle modder en zandvlekken besparen, maar dit ging hem niet worden na groep 1, zo’n zoet roze jas voor mijn dochter dan.

Oké, help! Wat nu? Ik ben een enorme miepert met kleding. Alles moet matchen en laat ik eerlijk zijn; mijn voorkeuren liggen nogal bij Z8, Ninni Vi en Mim Pi! Ik ben een mama die gek is op deze prachtige merken. Toen liep ik vorige week de Zeeman binnen, voor ondergoed voor mijn zoontje, heel iets anders. Want eerlijk gezegd is dat het enige dat we daar kopen.

En daar hing hij ineens naar mijn dochter en mij te stralen! De perfecte jas voor naar school en voor naar het bos, buiten spelen enzovoorts. Prachtig donkerblauw met een heerlijke warme voering. Deze moesten we passen en oordeel zelf; hij sluit perfect aan, heeft een mooie smalle pasvorm voor mijn dametje en ik was op slag verliefd! Bij 1 meter 13 zijn we voor maat 110/116 gegaan. En we hebben er een heerlijke sjaal van de Hema bij opgehaald, de haarband van het merk Barts in het knalroze is nog onderweg.

En zo besluit ik mijn zoektocht naar de perfecte schooljas en dat voor 14,99. De gave laarsjes van Bergstein hebben we erbij gekocht om zoals vanochtend heerlijk in het bos te kunnen banjeren.

Liefs, Leonie mama van Fleur (net 4) en Ruben (5)

 

Verkoopinformatie

Winterjas (tijdelijk niet op voorraad online)

Sjaal

Skinny fit biker jeans

Regenlaarsjes

img_20161030_111655
img_20161030_111554
img_20161027_152912 img_20161027_153000

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply