LEZERSBLOG

De 5 favoriete setjes uit de nieuwe collectie van Anne

20 maart 2016
Untitled design (96)

CONFESSION OF SHOPAHOLIEK ANNE

Soms weten we zelf heus wel dat we teveel shoppen toch? Het is ook zo lastig om al dat leuks te laten liggen…..

Anne houdt ook van shoppen voor haar dochter en deelt haar favoriete 5 setjes uit de nieuwste zomercollectie, inclusief tips waar je ze kunt shoppen.

 

“Kennen jullie de boeken en de film “confessions of a shopaholic” ? Ik beken, ik ben soms ook een beetje zo. Dat je dan toch maar dat jurkje of truitje terug brengt omdat je al zo veel hebt gekocht. En zeker bij mijn dochter heb ik 0,0 ruggengraat.

Vinden jullie ook niet dat die meisjes ALLES leuk lijkt staan? Z`on meisje is Emily dus ook. 6,5 jaar oud, en poseert, draait rondjes en kijkt erg graag naar haarzelf in de spiegel. S `morgens op haar kamer ligt de kleding haar kleding al klaar in echte “flatlay-style”

En zomergarderobe vullen kost dus ook niet veel moeite. Aantrekken met die regen is nog een ander verhaal.

 

Set 1 Romantisch roze

Zodra Emily het zag was ze verkocht. Roze en romantisch. Dit jurkje kocht ik al heel snel, en is bij veel shops al uitverkocht. Ik heb even verder gezocht, en er toch nog 1 kunnen vinden.

Verkoopinfo: VestJurkje 

 

romantisch roze

 

Set 2 Stripes and flowers

Het blousje wilde ik eigenlijk zelf wel hebben. Het is van Scotch r`Belle en is van echt mooie kwaliteit, voelt beetje als zijde. Het leuke is dat op de achterkant ook streepjes staan, net als op de rok. Het rokje van Name-it is lekker stoer vooral vanwege de zakken erin. De metallic elastieken boord, is precies de kleur van het topje en daarom een lekker setje. Het hele setje kocht ik in een stenen winkel namelijk Sterk mode in Vleuten. Toch ook nog online gevonden.

Verkoopinfo: Top ,Rokje

stripes and flowers

set3 stoer en lief

Oude liefde roest niet zeggen ze wel eens . Zo ook met Bengh, ieder jaar weten ze weer een aantal items te maken die ik wil (MOET) hebben. Zo ook dit topje. Zo simpel, maar zo mooi gemaakt. Iets wijdere fit, en voor de meiden belangrijk, een (iets) blote buik. Maar wel zo dat het netjes blijft. De broek is van name-it, hun spijkerbroeken zitten Emily altijd goed. Zilveren glitter riem (last season) erbij en een mooi zomerjackje. Dit soort jasjes komen altijd van pas. Deze komt van de Benneton in Zeist.

Verkoopinfo: Spijkerbroek , top

stoer en lief

 

Set 4 going green

Ik hou van kleur en van glitter. Dit rokje voldeed aan beide. Groen met zilveren glitters, leuke knoopjes er op. Toen ik de prijs zag, rende ik al naar de kassa. Het t-shirt is van Zara en lekker basic, maar de echte pomponnetjes erop maakt hem net iets specialer. 

Verkoopinfo: Tshirt Zara, rokje Benneton.

going green

Set 5: Ibiza

Een nog niet zo bekend merkje. Het is Frans en erg bohemien, iets wat ik graag aantrek bij mijn dochter! Louise Misha, op instagram zag ik dat de nieuwe collectie binnen was, dus reed ik naar Store of daydreams in Laren. Het kekke shortje past er perfect bij.

Verkoopinfo: Broekje ,Top

 

ibiza

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply