LEZERSBLOG

Lezersblog: Voor het eerst op kamp in kleur

18 september 2015
2015-09-10 18.40.44

KLEURRIJK OP SCHOOLKAMP

Lezersblog door Cyriël de Boer

Cyriël en haar dochter Nikki houden van kleurrijk, printjes en shoppen. Een tikkie overdreven, dat zien zij zelf ook, maar ze nemen zichzelf met een korreltje zout en genieten op deze manier van hun aankopen. Lezen jullie mee?

Máááááámmm, ik heb het boekje mee over kamp!! KIJK!!

(ik lees) Hmm….oh jee.…goh.… dusss….  Nikki, heb je het al gelezen mop? ,, Nee nog niet, alleen dat we geen telefoons mee mogen, stom hè? Maar wel  snoep, mag ik ook snoep mee??

Ah…Het lijstje wat neem ik mee: *slaapzak *hoeslaken *kussensloop *zaklamp  *handdoeken…    Dat klinkt nou niet echt als een All-in resort…nou ja, wordt vast leuk voor ze..hoop ik!

Nikki, kom eens kijken mop, er staat een website bij, dan kunnen we zien waar je heen gaat…

*het enthousiasme daalt* terwijl we het fotoalbum op de site bekijken en troosteloze kamers met kale muren en metalen stapelbedden zien, gezellig..NOT!  Eerst maar eens een slaapzak zoeken, want wie heeft er nou een slaapzak?! Wij niet…

Nikki nestelt zich naast mij op de bank om samen gezellig een slaapzak te zoeken! Blauw…Grijs…nog meer blauw, veeeeel blauw…*vinkt kleur aan* roze: 0 resultaten, hmm…rood? 1 resultaat met blauwe binnenkant NEEE ehm…paars: 0 resultaten, oké even googelen hoor schat dit is geen goeie website! * googeled: leuke kinderslaapzak* dat levert alleen babyslaapzakken op, jeetje… *googeled: gebloemde slaapzak*  zoek op afbeeldingen! Nu komt het….niet! Gebloemde dingen, slaapzakken, maar geen gebloemde slaapzakken  “Oilily slaapzak” “Pip slaapzak” NIKS!!  Waarom hebben die merken geen slaapzakken? Zie je wel slaapzakken zijn stom! Maar we moeten een slaapzak! Nou kreeg ik een leuke tip: Lief slaapzak bij Obelink.  Jaaa dat ziet er vrolijk uit! Oh *vreugdekreetje* een bijpassend kussentje! Oh ook een bijpassend lantaarntje, jaaa dat is veel leuker dan een zaklamp, tss een zaklamp, hoe stom is dat, dat lantaarntje dat is leuk als je dan in het donker loopt en je bent bang, dan heb je in ieder geval een supercute lantaarntje!  JAAA mijn meisje is dolenthousiast en zegt zelfs: kamp wordt echt leuk! Ach ook maar een bijpassend serviesje erbij, want dan zit ik aan het bedrag dat ik geen verzendkosten hoef te betalen, dus dan is dat serviesje eigenlijk maar 3 euro (rekenen jullie ook zo?!)

Het is een kampeerboerderij…okeee…laten we even verder kijken, hmmm…het ziet er ook echt boerderijerig uit, modder, gras, zand…ai…eens kijken wat er dan nog meer mee moet…Regenlaarzen, regenkleding…

20150907_083913

Ook Nikki’s koffer is té gek!

20150907_103808

Ze valt wel op hè.

2015-09-10 18.38.29

Met zo’n serviesje smaakt vast alles lekker.

20150910_134737

Oooo dat lantaarntje, so cute.

2015-09-10 19.06.50

Happy de regen in.

2015-09-17 17.53.59

Slaap lekker Nikki.


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply