BOY OOTD REVIEWS

Boys review: Heerlijk comfy in Topitm & DDD

9 oktober 2016

Topitm & Dutch Dream Denim; een perfecte mix&match!

Ik beken, als moeder vind ik het toch wel erg leuk wanneer kleding leuk staat en er mooi uit ziet. Maar voor een kind is comfort natuurlijk het allerbelangrijkste. Gelukkig gaan die twee zaken tegenwoordig heel goed samen. Moeder blij, kind blij, wat willen we nog meer.

Twee merken die comfort hoog in het vaandel hebben, zijn Topitm en Dutch Dream Denim.
Topitm staat bekend om hun heerlijk zachte materialen en comfy stoffen. Sinds 2014 hebben zij ook een jongenscollectie en daar word ik als moeder toch wel erg blij van. Hun kleding kenmerkt zich door basic items, afgewisseld met opvallende prints. En dat alles natuurlijk gemaakt van de bekende zachte materialen.

Thije – onze bioloog to-be – draagt, hoe kan het ook anders, een armygroene longsleeve met grote print van een tijger erop. Het shirt zit heerlijk en staat hartstikke gaaf! Om het nog sprankelender te maken, hebben we het afgestyled met een bijpassende losse col met driehoekprint, eveneens van Topitm.

Topitm heeft geweldige sweatpants in hun collectie, maar voor een wat meer dagelijkse look, combineren wij het hier met een gave jeans van Dutch Dream Denim.
Deze broek, model “Papa”, heeft een stoere donkere wassing en een leuke blauw/wit/rode sierrand bovenaan de achterzakken. Omdat het een jogjeans kwaliteit is zit ook deze broek super comfortabel! De dubbele kniestukken van DDD maken de broek zowel trendy als speelproof. Iets wat natuurlijk wel nodig is voor een toekomstig bioloog ;-).

Thije’s sneakers zijn van Adidas Superstar.

Maatinformatie:
Thije is 134 cm en draagt de longsleeve van Topitm in maat 134/140. Het valt mooi aangesloten en hij heeft nog genoeg groeiruimte over qua lengte.
De broek van Dutch Dream Denim is een 134. Er zit verstelbaar elastiek in de taille en de broek is lang genoeg om er de winter mee door te komen.

Shoppen:

1

2

3

4

5

6

7

Sponsored post

Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply