REVIEWS

Bobbie is vandaag LITTLE MISS IKKS!

5 oktober 2016

INDIE ROCK!

Deze winter is de hele collectie, ik zeg elk item, om van te smullen. Mijn oudste dochter was voorheen een écht B;)-meisje, maar ik kan nu zeggen dat het nu een échte LITTLE MISS IKKS is geworden. Wat een prachtige collectie is het dit seizoen. Het thema waar mijn hart absoluut sneller van ging kloppen en waarover ik een review mocht schrijven is INDIE ROCK. Met deze collectie begeef je je in Bollywood sferen tussen de paleizen van de Maharadja’s en de heilige tempels. IKKS speelt met details in vurige kleuren met als hoofdkleur intens zwart, waardoor duizend en één combinaties ontstaan.

Wat heeft Bobbie aan:

Rokje; deze is volledig bedrukt met olifanten en versierd met borduurwerk in Oosterse kleuren. Vooral de zijkant met de geborduurde banen in subtiel gouddraad zijn echt om van te smullen en wat denk je van de flinterdunne roze biesjes op de zakjes. Het is zo prachtig afgewerkt en echt een aanrader!

Trui; Deze preppy stijl is helemaal van deze winter en zelfs een 2-in-1 exemplaar. De zwarte trui heeft een subtiele schittering, wat heel stijlvol staat. Nu ben ik gek op claudinekraagjes en deze is ook nog geborduurd met een vrolijke kreet: “Je suis awesome”. Wat ontzettend fijn dat wanneer de prachtige trui uitgaat Bobbie nog een mooi gekleed shirtje aanheeft. Bobbie heeft het vaak warm, dus dit komt mij heel goed uit.

Sjaal; Hoe heerlijk om een rondje olifanten om je hals te dragen. Het maakt het setje helemaal af met deze mooie intens warme koraalrode kleuren en de koperkleurige zeefdrukken. De felle roze klosjes en de opdruk: “you rock girl” geeft het een frisse stoere touch.

Maillot;  In deze zwarte maillot zit een chique glitter, zo shinen de benen van je meisje subtiel;)

Zecchino D’oro laarzen; dit zijn onze Westerse favorieten en passen hieronder perfect!

Zebra tas; Deze Gold Diva rug-, schooltas, staat natuurlijk geweldig bij dit Bollywood sfeertje en is absoluut een heel catchy exemplaar!

Repair set; Bekijk de laatste foto even, want IKKS heeft geweldige repair patches en deze past hier zo geweldig bij!

Facts and Figures

Bobbie is ongeveer 130 cm. en draagt alles in maat 8. Het zit haar perfect met extra groeiruimte.

Shoppen

IKKSIkks.com

Gold Diva Zebra tas; Zebratrends.nl

Nu zullen heel veel fashionable mama’s de kinderkledingkast al aardig hebben gevuld, maar kijk toch écht nog even bij IKKS, want ben jij net zo’n type als ik, die houdt van meisjesachtig, girly, stoer, apart en mooie kwaliteit dan is IKKS écht een absolute MUST. Na deze fotoshoot en review ben ik namelijk verliefd geworden op dit merk, durf jij het aan….?

Ikks

Ikks

Ikks

Ikks

Ikks

Ikks

Ikks

Ikks flatlay

Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply