BOY REVIEWS

Kris in Moodstreet: ready for fall / winter

3 oktober 2016

Vorige week lieten we jullie een review zien uit de meisjeslijn van Moodstreet, dat setje hebben we inmiddels al een paar keer gedragen en Eva krijgt het ene compliment na het andere. Wij snappen dat wel 🙂

Maar ook het jongenssetje van Moodstreet wat Kris jullie hier laat zien is een tof setje! Ook weer met het thema “Aspen”. De wolf, de prints en check vooral het broekje van dichtbij: daar zitten allemaal kleine skieënde figuurtjes op. Alles klopt gewoon bij elkaar. Als je het filmpje hieronder even opent kun je goed zien hoe het setje eruitziet. Al moet ik er wel bij zeggen dat het licht een beetje verkeerd valt op het broekje waardoor het nogal vaal oogt zag ik later, maar niks is minder waar. Het broekje heeft wel een vintage wassing, maar ik kan niet genoeg benadrukken dat dit echt een musthave broekje is. Hij is er overigens ook in het legergroen, die is ook echt heel gaaf. Als je nog een broekje zoekt kan ik jullie deze echt aanraden! Het chino-model heeft echt een mooie snit, check het filmpje hieronder maar.

De maat: Kris is een smal jochie, ik heb voor de broek en longsleeve gekozen voor 122 en voor het borgvest in 128. Bingo! Zat echt helemaal als gegoten. Dit zijn de maten die ik op dit moment altijd bestel, dus ook hier geldt: bestel echt gewoon de maat van je kind. Dit valt echt heel mooi op maat.

Kris zijn schoenen zijn van Red Rag. Hier valt hij juist tussen 2 maten dus dat is een beetje irritant. Ik heb natuurlijk gekozen voor de grotere maat, maar die zijn dus wel wat groot voor hem nog. Dus dat wordt dikke sokken dragen :). De sneakers zijn wel echt heel tof. Ik heb dit keer gekozen voor een “goede” sneaker met een goed voetbed. Dat blijft toch wel belangrijk voor onze kids. Zeker Kris loopt altijd op sneakers. Ik ben ook gek op Adidasjes, maar ik wissel dat wel altijd af met een “kwaliteits’schoen”.

SHOPPEN: Moodstreet, Red Rag.

img_7682 img_7701 img_7729 img_7739img_7675

img_7667

Tof zijn deze sneakers van Red Rag he?!

*sponsored post

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply