Geen categorie

Braqeez en Bunnies schoenenoutlet

6 september 2016

KWALITEITSSCHOENEN SHOPPEN VOOR EEN MOOIE PRIJS

Schoenen voor de kinderen, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Ik kan schoenen enorm gaaf vinden en ze maken een outfit helemaal af. Goede schoenen zijn een flinke investering, maar één week aan naar school en ze zijn al lang zo mooi niet meer als toen je ze kocht. Herkenbaar toch? Goedkope schoentjes vind ik geen optie, misschien voor erbij, maar niet voor regelmatig dragen. Je wilt toch dat die voetjes waar ze nog hun hele leven mee moeten doen de juiste ondersteuning krijgen en ruimte hebben om te groeien. Daarnaast is het fijn als een schoen van stevig en ademend materiaal is gemaakt. En tot slot, ik beken, ik hou ook wel van meerdere paren zodat ik bij elke outfit een perfect shoe match kan maken.

Het zou echt ideaal zijn als je goede schoenen voor een fijne prijs kunt shoppen. Natuurlijk kan dat in de sale, maar dan is het vaak niet het juiste seizoen en moet je de maat weer gokken. Braqeez en Bunnies hebben hiervoor de ideale oplossing bedacht, zijn verkopen hun collectie van vorig jaar winter nu via hun outletshops. Dus je hoeft de maat niet te gokken, je kunt gewoon winterschoenen kopen als je ze nodig hebt, maar wel met die fijne sale prijs. De modelletjes zijn super leuk en hip en er zijn nog allerlei maten op voorraad. Mijn favorieten heb ik voor jullie op een rijtje gezet en in de webshop tref je nog veel meer leuks aan. En naast leuk kan ik uit ervaring vertellen dat de schoenen zelfs het schoolplein overleven.

Waar te koop?

Nieuwsgierig geworden waar je die gave schoentjes kunt kopen en wat Braqeez en Bunnies nog meer in de aanbieding hebben, neem dan even een kijkje in hun webshop. Je bestelling wordt gratis verstuurd.

Braqeez shop je hier

Bunnies shop je hier

Bunnies Bunnies Bunnies Bunnies Bunnies Braqeez Braqeez Braqeez Braqeez Braqeez Braqeez

 

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply