Geen categorie

Sale bij Scotch

27 juni 2016

SHOP SCOTCH R’BELLE MET KORTING

Bovenaan mijn lange favoriete kledingmerkenlijstje staat Scotch r’Belle. Of eigenlijk gewoon Scotch, want ook van de dames-, heren – en jongenskleding ben ik helemaal weg. Het is gewoon een prachtig merk met super originele designs die met de meest geweldige details zijn uitgevoerd. Daardoor is het ook wel een beetje prijzig en kan ik het niet laten van dit merk ook wat in de sale te kopen. Ik shop Scotch het liefst in hun eigen webshop of bij één van hun stenenwinkels. In hun winkel in mijn hometown Zwolle loop ik regelmatig even binnen.

Alle verkoopinformatie vind je door op de foto’s te klikken. Voor meer Scotch foto’s en combinatie ideeën kun je mij volgen op instagram.

Een jas voor volgend jaar

In de sale shop ik altijd graag jassen, bij Scotch moet je een beetje opletten, want de allergaafste exemplaren willen nog wel eens uitverkocht zijn voordat de sale start. Voor Linde kocht ik met een fijne korting deze parka met gekleurde spikkels. Een pareltje die je aan moet zien, ze heeft er al veel complimentjes over gekregen. Bij een sale jas kies ik de maat zo dat deze ook volgend jaar nog past.

Scotch r'Belle parka

In de sale is het opeens nog mooier

Ook kon ik het niet laten dit rokje voor Linde te kopen. Hij lachte me al steeds toe, maar zonder korting wist ik me in te houden, met korting was hij echter opeens onweerstaanbaar. Heb jij daar ook wel eens last van, dat korting kleding leuker maakt? Het spijkerjasje van Blue Rebel shop je inmiddels ook met korting, maar niet bij Scotch natuurlijk. Je vindt het jasje bijvoorbeeld hier.

Scotch r'Belle rokje met broekje

Zonder korting te prijzig

En dan was er nog dit topje, zo mooi, maar zucht die prijs. Een prijs die ik snap in verband met alle details en het borduurwerk, maar om zo’n bedrag nu neer te leggen voor een kindertop…In de sale shop je hem nu met 50% korting, kijk dat is al beter te doen. Dit topje combineert trouwens heel leuk met het rokje, voor een echte Scotch look.

Scotch r'Belle geborduurde top

Voor de heb

Deze bikini kon ik ook niet meer negeren toen de sale begon. Linde had helemaal geen zwemkleding meer nodig, maar ik moest hem gewoon hebben. Ik heb hem niet bij Scotch online gekocht trouwens, de hoogzomer artikelen moeten nog worden afgeprijsd, maar dat duurt vast niet lang meer. Deze bikini heeft in hun webshop de sale niet gehaald, hij is ook echt te leuk.

652959_pb_01

Budget Scotch

Scotch heeft in de collectie wat prijs betreft altijd uitschieters naar boven, maar zeker ook naar beneden. Dit fijne jurkje hebben wij al een tijd en is zeker nu in de sale heel fijn geprijsd.

Scotch r'Belle gestreept jurkje

Ben jij ook Scotch fan en heb je wat in de sale gekocht waar je heel blij mee bent? Als je het leuk vindt, deel dan je tip met ons.

IMG_2093

 

 

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply