Geen categorie

Back in time: de favoriete outfit picture van Anouk

10 augustus 2016
back in time (2)

In onze rubriek “Back in time” laten wij, en misschien vinden jullie het ook wel leuk, onze favoriete outfit/foto uit het verleden zien. Sommige items zijn nu nog steeds leuk en wij Shopaholieks hebben allemaal dezelfde tic: we zoeken ons rot om sommige items in grotere maten te bemachtigen. Al deze items kun je waarschijnlijk nog wel vinden in de juiste Facebookgroepjes of op Marktplaats. Heb je dit/deze items zelf te koop? Dan mag je het hieronder in deze rubriek gewoon te koop aanbieden.

Vorige week kon je de back in time foto van Mandy zien, deze week is het weer de beurt aan Anouk.

De Ninni Vi tankdress op de foto is niet perse mijn favoriete item, de foto is dat zeker wel. Hij typeert mijn dochter Benthe namelijk helemaal! Een enorme tuttebel die gek is op schoenen. Deze foto is gemaakt op mijn verjaardag vorig jaar en mijn moeder en schoonzusje waren op bezoek om dat te vieren. Zij hebben allebei een zwak voor hoge hakken en Benthe heeft dat nu al overgenomen ;). Beide schoenen moesten toch echt even worden gepast en er moest zelfs een stuk op worden gelopen. En ach, ik hou er wel van, van dat eigengereide. Ze liep er nog goed op ook! Dat belooft wat…

Het jurkje komt uit de zomercollectie van Ninni Vi 2015 en viel aan de ruime kant. Ik hou ervan als het een beetje pittig zit, dus ging voor een maatje kleiner. Vestjes etc maken het jurkje ook niet perse mooier, het is in mijn ogen op en top een zomerjurkje, heerlijk!


Facebook Comments
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply