TEENS

Het favoriete zomeritem van Mandy

9 augustus 2016
PuppyPartyIdeas

Alle bloggers bij Shopaholiek hebben een andere smaak, combineren de dingen anders en we hebben allemaal een andere, eigen stijl. Gelukkig maar, anders zou het erg eentonig en een beetje boring worden op Shopaholiek.

Alle Shopaholieks laten jullie in de zomervakantie hun favoriete item zien van deze zomercollectie en vertellen erbij waarom ze zo verknocht zijn aan dit fashion-item.

Net als mijn collega’s vond ik deze vraag best wel lastig; bedenk eens wat je favoriete zomer-item is voor je kinderen. In mijn hoofd nam ik allebei de kledingkasten van de kinderen door en kwamen heel wat items aan bod. Van de Tumble jeans van Julian tot de Retour maxidress van Senna. En ook haar maxiskirts van Flo vind ik super. Zo leuk zelfs dat ik ze in het grijs en in het blauw heb gekocht. Maar wat is nou echt een klassiek voorbeeld van een zomeritem? En ineens wist ik het, het zijn haar witte Converse Allstars. Misschien voor sommigen een weinig verrassend zomeritem, maar wat zijn deze sneakers ideaal zeg! Senna draagt ze nu al twee zomers en ze passen echt overal bij. Onder een zomerjurkje, een jeans, een short of onder haar maxiskirt, met haar Allstars sla ik nooit de plank mis.  Ik droeg ze zelf al in mijn tienerjaren en nu draagt mijn meisje ze ook. En weet je, ze raken never nooit out of style.

Waarschijnlijk is mijn keuze ook wel een beetje gebaseerd op het Nederlandse weer en de situatie waar we nu in zitten. Waar heel veel mensen al met een mooie, zongebruinde huid terugkeren van vakantie, wacht onze zomerbestemming nog steeds op ons. Dus we hebben helaas ook nog niet vaak de topjes, teenslippers of sandaaltjes kunnen dragen. Maar zelfs al gaan we naar het (hopelijk) warme en zonnige Italië, die Allstars gaan echt wel mee in de koffer!

Shoppen:

Converse Allstars wit

De rok en het shirt op de foto zijn van Flo. Senna is ongeveer 1.48 m lang en draagt zowel de rok als het shirt in maat 140.

Converse Allstars Converse Allstars

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply