TEENS

NIK & NIK

30 juli 2016
MOM (2)

Opening New Brandstore Breda

We zagen het een paar maanden geleden al op instagram; er zou een brandstore van Nikkie -en Nik & Nik- komen in Breda! Lucky us, want mijn dochter en ik zijn dol op Nik & Nik! We dachten dat de shop zo geopend zou worden, maar het duurde best een tijdje (lees; voor ons een eeuwigheid). Twee weken geleden liep ik er langs en wierp nieuwsgierig een blik naar binnen; daar werd door veel mannen keihard gewerkt aan de verbouwing. Dat kon echt niet lang meer duren. En ja hoor, onlangs kwam het bericht voorbij dat zaterdag 30 juli de officiële opening zou zijn. Daar wilden mijn meisje en ik maar wat graag naartoe! Senna hoopte stiekem Nikkie tegen te komen of misschien wel Joy, beter bekend als Beautynezz. Nou ja, je weet maar nooit he. Vriendin Y werd opgetrommeld en kleine Julian ging ook mee.

Zoals je ziet gingen ze in stijl naar de nieuwe winkel. Allebei gekleed in een eerder aangekochte jurk en shirt van Nik & Nik. De ontvangst was hartelijk; allemaal jonge, aardige meiden die je het gevoel geven dat je welkom bent in de winkel. Voor de zekerheid heb ik toch maar even gevraagd of het geen probleem was dat ik wat foto’s zou maken. Senna wist heel goed wat ze wilde hebben, dus die ging meteen passen. Gelukkig voor mij wilde ze de dramaqueen jurk ook nog even passen, maar ze had toch echt haar zinnen gezet op iets anders. Dat krijg je met tienermeiden, ze krijgen toch echt een eigen mening en doen niet zomaar meer alles aan wat je ze aandraagt.

Helaas heeft Senna haar idool niet ontmoet op deze dag, maar uiteindelijk kwam ze toch helemaal blij naar buiten. Nieuwsgierig naar onze aankopen? Kijk maar snel hieronder!

Nik & Nik

Als je een cool computerspelletje mag spelen in de winkel op een megagroot scherm, dan ben je toch als kleuter en tevens echte Mario Bros fan in de zevende hemel?

Nik & Nik

Zelfs tijdens het passen van dit toepasselijke shirt (Game on, Loser) ging hij gewoon door met gamen.

Nik & Nik

De Drama-queen jurk stond op nummer 1 bij mama, maar helaas had Senna iets anders in gedachten.

Nik & Nik

Senna straalde in deze Rock Chick jurk

Nik & Nik

Niks kon hem afleiden, zelfs geen knuffel van zijn grote zus 😉

Nik & Nik

Blije Senna met haar nieuwe kleding

Nik & Nik

Senna & Julian voor de nieuwe Nikkie winkel in Breda

Nik & Nik

Onze nieuwe aanwinst

 

 

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply