TEENS

De mooiste zomerjurk van Retour

7 juli 2016

 Senna’s favoriete jurk

Lange jurken (en rokken) vinden wij helemaal leuk. Senna en ik hebben meerdere exemplaren in onze kast hangen en het draagt zo fijn bij warm, zomers weer. En soms heb je van die jurkjes, die wil je gewoon hebben. Eerst besluit je om hem niet te kopen, want eigenlijk heb je hem niet nodig. En eenmaal thuisgekomen, blijf je eraan denken. Je bedenkt voor jezelf allerlei redenen waarom deze jurk toch echt wel de moeite waard is en anders dan die andere jurken die je al hebt gekocht. En uiteindelijk ga je toch terug naar de winkel (of webshop) om dolblij met je nieuwste aankoop thuis te komen.

Met deze jurk van Retour ging het ongeveer net zo. Senna had hem al online gezien en was er helemaal verliefd op. En toen had ze geluk; ze mocht met haar tante mee om te gaan shoppen voor haar verjaardag. Ze ging natuurlijk voor deze jurk van Retour in een mooie lichtoranje kleur. De achterkant is een echte blikvanger door de bandjes op de rug en de midi-lengte combineert leuk met haar sneakers eronder. En op de frissere dagen (die we nu wel genoeg hebben gehad, pffff) draagt ze een denim jack erover.

Heeft jouw dochter ook een favo zomerjurk(je)? Wij zien graag een foto verschijnen van je kleine fashionista!

Deze zomerjurk van Retour shop je o.a. hier

Retour zomerjurkRetour zomerjurkRetour zomerjurkRetour zomerjurkRetour zomerjurk

 

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply