LOVETHELOOK TEENS

De keuze van Senna: mix & match met Retour

20 mei 2016
Untitled design (11)

Let’s go to the beach!

Omdat tienermeiden in een hoog tempo hun persoonlijke kledingsmaak ontwikkelen, en omdat je ze echt niet zomaar meer alles aan kan laten trekken wat je zelf wilt, leek het me leuk om deze keer de keuze van Senna met jullie te delen. Fijne bijkomstigheid is dat al flink wat merken in de sale verkrijgbaar zijn, dus een extra goeie reden om nu te gaan shoppen toch?

De maxiskirt en de crop top zijn van Retour. Niet iedereen is fan van de crop top voor jonge meisjes, maar gecombineerd met zo’n lange rok vinden wij het juist heel leuk. Het zachtroze shirt van Be a Diva is hierbij een mooie variant. En je kan er niet omheen; de sandalen met plateauzool zijn hot! Senna vindt deze bronzen exemplaren van Unisa helemaal geweldig, maar ik moet er eerlijk gezegd nog even aan wennen. Het is gelukkig geen sleehak (persoonlijk niet mijn favoriet bij kinderen), maar het doet me er wel een beetje aan denken. Misschien moet ik ze ‘aan’ zien bij Senna. De havaianas slippertjes zijn leuk omdat ze anders-dan-anders zijn.

H&M heeft een hele gave en betaalbare zwemkleding collectie voor de tienermeiden, zoals deze bikini in felle kleuren. En kennen jullie Love Ibiza al? Deze elastiekjes zijn bedoeld voor in je haren, ze zorgen er ook voor dat er geen storende ‘vouw’ in komt en je kan ze dragen als armbandjes.

Wat vinden jullie van Senna’s look?

Shoppen:

Retour maxiskirt en crop top

Unisa sandalen

Havaianas

Bikini

Elastiekjes


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply