MUSTHAVE NIEUWE COLLECTIE TEENS

Retour pre-fall collection girls

27 juni 2016

Musthave: Retour rokje

De zomer moet hier nog beginnen en wij shopaholieks lopen al warm voor de wintercollectie. Elke dag checken we even wat er voor nieuws online komt en welke musthave hier toch echt niet mag ontbreken. Daarbij viel mijn oog op dit rokje van Retour. En blijkbaar niet alleen het mijne, want het rokje vliegt al snel de webshops uit. Het rokje is van imitatieleer, heeft steekzakken en een tunnelkoord in de taille. Het is er in een zwarte en een cognac-kleurige variant. Dat wordt nog moeilijk kiezen. Ik ga vaak voor ‘veilig’ zwart, maar het cognac-kleurige exemplaar heeft zo’n mooie warme herfstkleur en combineert prachtig met donkerblauw. Zoals bijvoorbeeld dit shirt met gave Mrs. Retour tekst in donkerblauw aan de voorkant en met een grijs/blauw gestreepte achterkant. Het zwarte rokje is wat stoerder en daarbij geeft dit paarsroze shirt een mooi contrast. Het shirt heeft een grote R met subtiele pailletten op het voorpand en streepjes op de schouders.

Wij zijn benieuwd: voor welke combi zou jij gaan?

 

Shoppen:

Rok zwart

Paars/roze shirt

Rok cognac

Shirt Mrs.

 

 

Facebook Comments Box
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like