Geen categorie

GOOSEBUMPS HORROR MOVIE NIGHT!

22 juni 2016

GRIEZELFEESTJE SEBASTIAAN


Zijn jullie (wat oudere) kids ook zo gek op “enge” films? Onze Sebastiaan wel, het kan hem niet spannend genoeg zijn. Hij wilde dan ook ontzettend graag een “Goosebumps” griezelfeest geven. Wij gaan namelijk verhuizen en Seb mocht een feestje geven om afscheid te nemen van zijn vrienden van school, de hockey en uit de straat. Het thema Griezelfeest stond dus al snel vast. En een griezelfeest is natuurlijk niks zonder een hele spannende film in het donker: Goosebumps!  Iedereen was fantastisch geschminkt en verkleed. Vol spanning en uitgelaten zaten ze dicht bij elkaar om met z’n allen de film Goosebumps te kijken. Reuze spannend dit!! En kippenvel kregen ze al bij de woorden Horror Night;)

Samen met Sebastiaan van tien jaar, want het is tenslotte zijn afscheidsfeestje, hebben we één voor één de dozen uitgepakt met de spullen om er een echt griezelfeestje van te maken. Goosebumps-gadgets, waaronder coole T-shirts met gouden Goosebumps tekst erop, sleutelhangers, de mini-kabouters uit de film en het enge poppetje waarvan iedereen zeer van onder de indruk was. Popcorn zoet en zout, het favoriete snoepgoed wat nu eenmaal bij een film kijken hoort. Heerlijke griezelrecepten om te maken, en aankleding om het er allemaal nog griezeliger uit te laten zien, want alles staat die avond in het teken van de Goosesbumps Horror Movie Night. Yeah spannend hoor!

Goosebumps vertelt het verhaal van Zach Cooper die verhuist naar een klein stadje. Wanneer hij daar zijn buurmeisje Hannah ontmoet, lijkt deze verhuizing mee te vallen. Hannah is de dochter van R.L Stine (Jack Black), de auteur van de bestseller-serie Goosebumps (Kippenvel). Het is een erg mysterieuze man die een gevangene lijkt te zijn van zijn eigen verbeelding. Toch is dit niet geheel onterecht, de monsters die zijn boeken beroemd maakten, zijn namelijk echt en hij beschermt zijn lezers door hen in zijn manuscripten opgesloten te houden. Maar als de monsters per ongeluk worden vrijgelaten en het stadje beginnen te terroriseren, is het aan Stine, Zach en Hannah om ze weer in te boeken te krijgen waar ze thuis horen.

Ze hebben gelachen, gegild en gekrijst. Ze lagen ondersteboven en achterstevoren verstopt onder de kussens van de bank terwijl ze gebroederlijk keken naar de spannende film Goosebumps. Er werd zelfs keihard gejoeld op het moment dat er gekust werd in de film. Hilarisch was het om 25 verkleedde en geschminkte tieners bij elkaar te zien zitten en liggen in de woonkamer. Wát vonden ze de film tof en tegelijk ontzettend spannend. Ze hebben een super avond gehad met allen! Genoten van de popcorn en lekkere hapjes. Het was voor Sebastiaan en natuurlijk zijn vriendjes een avond om nooit meer te vergeten, en dat was nu precies zijn bedoeling;) Ik zeg: Goosebumps is een echte aanrader voor kids! Alleen de film zelf al is een reden voor een cool Horror Night feestje.:) Wie durft!?!?  We zijn overigens al bezig om een blog te schrijven over hoe je nu precies zo’n feestje kunt organiseren, want dit is wel echt een heel tof thema voor de wat oudere, stoere jongens vanaf een jaar of 9. Dus mocht je binnenkort een griezelfeest willen organiseren hou onze site dan in de gaten.

Benieuwd geworden naar Goosebumps? De film is vanaf 22 juni verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.  Wil je meer info over Goosebumps klik dan hier.

IMG_8777

Yes!! We hebben alles binnen gekregen voor Goosebumps Horror Movie Night, het afscheidsfeestje van Sebastiaan:)

DSC_0408

Sebastiaan is uitgelaten en vertelt zijn vriendjes enthousiast over de film Goosebumps die 22 juni in de winkels ligt en verkrijgbaar is op DVD en Blu-ray! Wij zeggen: halen de film!! Hij is zo tof en spannend voor kids:) Een echte aanrader.

DSC_0407

Scary!! Gelukkig was het nog licht buiten.

DSC_0418

Wat hebben ze hun best gedaan hé!

DSC_0436

Popcorn hoort bij de film toch?!.Ik vind het alleen dagen later nog terug tussen de kussens van de bank;)

DSC_0427

Wat denken jullie?! Zou het genoeg zijn voor de kids:)

DSC_0382

Deze vonden ze maar eng….

DSC_0533

De film was cool!!! Wat een super avond hebben wij, yeah!!!

Meer informatie over de laatste releases van Sony Pictures Home Entertainment Benelux vind je hier.

 #sponsored post

 

 

 

 

Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply