TEENS

Scotch ’n Rebelle versus Shoeby

15 juni 2016
Scotch 'n Rebelle

Scotch of Shoeby; welke kies jij?

Bij zomerkleding hou ik van een boho touch. De printjes, kwastjes, pompons en kant, ik vind het leuk. Je snapt wel dat Scotch ’n Rebelle daarom bij mij in de smaak valt. Helaas valt het niet altijd even smal en komen we soms tot de conclusie dat die ene jurk waar mijn oog op is gevallen toch niet zo mooi past bij mijn dochter. Zo jammer! Daarentegen zijn er ook veel exemplaren die wel helemaal aan onze verwachtingen voldoen en we raken er nooit op uitgekeken. Shoeby heeft ook een hele gave zomercollectie dit jaar. Ze verkopen een aantal bekende merken, zoals Tumble ’n Dry en Gsus, maar ook hun eigen lijn Jilly (voor de kleintjes) en Jill voor de grotere meiden is een aanrader.

Hier hebben we een aantal soortgelijke items voor je op een rij gezet. De jeansblouse, de boho-top en het shirt met fruitprint. Mijn voorkeur gaat naar de jeansblouse en het bananenshirt van Scotch, maar de boho top van Shoeby. Welke kies jij?

Shoppen:

Scotch jeansblouse

Scotch boho-top

Scotch t-shirt

Boho-top Shoeby

Shirt Shoeby

Denim blouse Shoeby

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply