MUSTHAVE TEENS

Wollen winterjas als eyecatcher

28 oktober 2016

Heb jij al een wollen winterjas?

Zeker voor tieners zijn wollen winterjassen helemaal de bom (of is dat woord inmiddels al weer uit?).

Wat is deze wollen winterjas cool! Een echt eyecatcher. Helemaal hip door de ruit, blazermodel en de harige wollige look met superzachte teddy binnenkant.

Deze tiener-jas combineer  je met een toffe, vintage jeans, sweater, sneakers of stoere boots, sjaal en stoere beanie.

Als ik deze winter in Nederland zou blijven, zou dit mijn jas worden. Of tenminste die van mijn dochter. In Dubai heb ik geen winterjas nodig, dus alles is natuurlijk overbodig, maar kinderkleding is nou eenmaal mijn passie en mijn werk, dus ik mag wel lekker rondneuzen naar de meest leuke items die ik, als ik in Nederland zou zijn, zou kopen. Ik heb overigens wel een goedkope winter zo :).

De jas komt uit de tienerlijn van Esprit: Youth. Geschikt voor milde winters. Gelukkig zijn de winters in Nederland nooit zo heel koud, maar mocht het echt goed gaan vriezen dan is deze jas waarschijnlijk dus wel iets te koud. De jas is geschikt voor tieners van 9 tot ongeveer 14 jaar. Steeds meer merken richten zich steeds meer op tienerkleding want tieners willen natuurlijk geen kinderkleding meer aan en de volwassen kleding sluit nog net niet lekker aan. Tienerlijnen zijn echt heel hip op dit moment en terecht. Het werd tijd dat tieners er niet meer als kleine kinderen of jonge volwassenen bijlopen, maar gewoon als hippe tieners. De Youth lijn van Esprit heeft echt hele leuke items op het gebied van ondergoed in hun collectie. Maar de echte musthave is dus deze jas.  De jas shop je voor € 89,95 online via de website van Esprit. Alle andere items zijn te koop bij Ko&Flo. De schoenen zijn van RedRag.

SHOPPEN: Esprit

 

wollen winterjas

Wat is tie tof he?! Die zit vast heerlijk!

winterjas

sponsored-post

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply