TIPS

Undy’s: musthave onder wijde jurkjes en rokjes

11 juni 2016

MIJN FAVORIETE CO-ITEM VOOR IEDERE MEISJESMOEDER.

Laatst kreeg ik een verzoek om een meer te vertellen over de undy. Nou… een undy is eigenlijk niet meer dan een korte broek/hotpants die je draagt onder korte rokjes of wijde jurkjes. Het geeft wat mij betreft een mooier aanzicht dan een onderbroek. Ik heb liever niet dat andere mensen de onderbroek van mijn dochter zien. Noem me een zeikerd, maar ik word er niet blij van. Geef mij dus maar zo’n undy. Zo kan ze heerlijk op haar hoofd hangen aan het duikelrek, handstandjes maken en wat al niet meer. En daarbij zijn ze er in allerlei leuke prints en kleurtjes en vind ik vaak het contrasterende effect zo leuk.

Zelf ben ik enorm enthousiast over de undy’s van Waaaw. Sinds ik ze ontdekt heb worden ze hier gedragen, gewassen en weer gedragen. Ik heb een zwart/wit gestreepte en deze roze. Br@ndforgirls had ze ook altijd, die had toen die toffe zebraprint, ook zo’n dotje. We gaan ze steeds meer zien, dus ze zullen ondertussen bij veel shops/merken verkrijgbaar zijn.

Ik vind het in ieder geval een dikke vette tip. Die van Waaaw shop je hier.

Het jurkje van Eva is van Billieblush, een prachtig katoenen kaftan-achtig jurkje, met gouden bandjes en kleine kraaltjes. Love Billieblush. Haar schoentjes zijn trouwens ook van Billieblush

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply