TRAVEL

Rent your Caravan!

27 mei 2016
Untitled design (5)

GEEN GEZEUR, GEEN GESLEUR,

Altijd al graag willen kamperen in een caravan met of zonder kids in Spanje? Geen zin om een sleurhut achter je auto te binden? Geen auto met trekhaak? Of überhaupt niet met de auto willen rijden naar Spanje? Dan biedt La Gitana je een geweldige mogelijkheid om dit toch voor jou en je gezin te realiseren. Hoe?! Dat leg ik je zo uit…

foto Bart la gitana (1)

Ik houd van kamperen! Écht! Ik ben ermee opgegroeid. Mijn vader reed jarenlang met ons en sleurhut achter de auto naar Frankrijk en Spanje. Kamperen is leuk, zeker voor de kids, zij hebben het meestal super naar hun zin. Maken veel vriendjes en vriendinnetjes en zijn de hele dag buiten. En als de kids happy zijn, ben jij het ook. Niets zo vervelend en irritant als zeurende en dreinende kinderen op je vakantie adres. Zie dan je dagen maar eens door te komen. Terwijl zij spelen in het zwembad of bij de caravan, lig jij rustig op een bedje al je tijdschriften van de afgelopen maanden door te bladeren, of eindelijk die felbegeerde nagellak op je teennagels te lakken. Hapje en drankje erbij, en je vakantie in ’t zonnetje is begonnen:) Toch?!

1

La Gitana heeft verschillende toercaravans compleet ingericht in de stalling staan in Noord-Spanje. Namelijk in l’Estartit, in de Costa Brava. Je stapt vanuit Nederland met je gezin in de auto, of vertrekt met het vliegtuig naar de plaats van bestemming. Van te voren regel je met de eigenaren van La Gitana, een Nederlands bedrijf, of je de caravan in Spanje achter je auto hangt en gaat rondtoeren, of dat zij hem voor je wegzetten op een camping naar keuze. Hoe makkelijk is dit!
2

De toercaravans zijn compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Je hoeft alleen maar je eigen koffers met kleding mee te nemen. Speelgoed, spelletjes en Ipads voor de kids niet te vergeten. Boodschappen voor op de camping doe je op locatie in de vele supermercado’s, en je vakantie kan beginnen. Ik zelf ben ook jarenlang in het dorpje l’Estartit op vakantie geweest. Wij zaten op een camping die grensde aan het dorp. Het waren, eerlijk is eerlijk, mijn allerleukste vakanties ever! Ik ga zeker kijken op de site van Julia en Bart, de eigenaren van La Gitana, of er voor mij ook een caravan beschikbaar is. Lukt het niet voor dit jaar, dan zeker een optie voor het volgend jaar, want een aantal caravans staan nog in de running:)

Op de site vind je de verschillende toercaravans die nog beschikbaar zijn voor een bepaalde periode en het aantal personen. Het zijn hippe smaakvolle compleet ingerichte caravans. Ik zou zeggen, Njoy!! Mijn keuze is al gemaakt;)

Voor meer informatie zie: La Gitana


Facebook Comments
Katja
Laatste berichten van Katja (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply