REVIEWS TEENS

Denim on Denim trend Garcia

27 mei 2016
Untitled design (8)

Rocking the denim trend met Garcia

Al die vrolijke neonkleuren, kleding in pasteltinten, lichte stofjes en zachte materialen. Het staat heel vrolijk in de zomer, maar als het een dag wat minder mooi weer is, en dat is nogal vaak in Nederland, dan kan je zoiets natuurlijk niet aan. Als je een dagje op pad gaat, echt iets actiefs gaat doen, dan is het met dit onverschillige weer vaak handiger om wat laagjes aan te trekken. En soms is het gewoon een denim kind of day. Zo ook vandaag voor Senna.

De broek die ze vandaag draagt is een grijze skinny jeans van Garcia. Ze heeft nog niet zo vaak een jeans gehad van dit merk maar over dit exemplaar is ze heel enthousiast. Er zit zoveel stretch in de broek dat hij aanvoelt als een legging. Hij sluit goed aan bij haar billen zonder dat hij echt nauw zit en ze trekt hem liever niet meer uit. De lichtgrijze kleur vind ik naast lichtblauw (zoals deze) de mooiste kleur voor een zomerjeans en het combineert mooi met de zachte pasteltinten die je komende zomer zo vaak ziet. Op de jeans draagt ze een denimjurk in blauwe kleur met bleach plekken. Nou ja… een jurk… het is maar net hoe je het bekijkt. Op de skinny draagt ze het open als een denim blouse met een basic witte top eronder. Maar ze laat ook zien dat je het als jurk kan dragen, bijvoorbeeld met sportieve overknee kousen voor een compleet andere look.

Garcia heeft overigens een hele mooie lijn voor meiden van Senna’s leeftijd. Het is wat volwassener, niet al te drukke, schreeuwerige prints en felle kleuren. Meer klassiek en zeker niet over the top. De collectie is draagbaar en goed geprijsd. Senna’s favorieten zijn deze jurk en deze zwarte jumpsuit met kant.

Ben je net als ik nieuwsgierig geworden naar Garcia? Neem maar eens een kijkje op www.garciajeans.com.

 

GarciaGarciaGarciaGarciaGarciaGarciaGarcia

 

 

 

 


Facebook Comments
Mandy Stoop
Laatste berichten van Mandy Stoop (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply