BOY REVIEWS

KRIS in Like Flo for Boys en Shoesme SS16

10 april 2016

LIKE FLO FOR BOYS: COMFORT VOOROP

Soms komen er spullen binnen waarvan ik zeg: wauwwwww….. wat gaaf. En dan vindt Kris het niks. Herkenbaar? Dat je zelf helemaal verliefd op iets bent en dat je kind er dan niks van wil weten, en erger nog: scenes gaat maken als je het aan wilt trekken. Helemaal geen zin in ’s ochtends vroeg. Tegenwoordig los ik dat op door samen met de kids te kijken als er kleding besteld gaat worden.

Zo ook met deze set van Like Flo for Boys:  Hij vindt deze trui echt helemaal het einde. En waarom? Geen idee eigenlijk… gewoon een eigen smaak denk ik?!  Ik heb me er verder niet mee bemoeit want ik vind dit wel leuk eigenlijk. En stiekem was ik in mijn nopjes, want deze trui had ik namelijk zelf ook al bedacht voor hem. Zelf koos hij er deze short bij, want hij is gek op korte broeken. Thuis loopt hij ook altijd in een korte broek, hij heeft het altijd warm. Gevalletje van een heeeeel beweeglijk kind :).

Wij hebben hier wel een kleine regel hier thuis: als de kleding op de foto is geweest mogen ze hier pas de kleding dragen. Sinds kort heb ik een kantoor waar alle kleding van dit seizoen hangt en hij zat al dagen tussen de kleding te neuzen en op deze trui te azen: hij wilde hem aan en voor het eerst zij hij helemaal uit zichzelf: “mam… mag ik op de foto en mag ik dan deze trui morgen aan naar school?”. Tuurlijk schat!

Ik snap hem wel. Deze trui is hartstikke lekker voor nu al en dus een aanrader voor jullie zoontjes: Je zult er veel plezier van hebben. Kris heeft hem vandaag aan naar school met een zwarte jeans.

VERKOOPINFORMATIE:

Pssst ….. Had ik al gezegd dat we ook zo blij zijn met deze canvas sneakers van Shoesme? Die passen echt bij bijna alles van deze zomer!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply