GIRL REVIEWS

Linde in Tumble ’n Dry, Minnetonka en Lola’s

11 oktober 2015

IN THE MIX: TUMBLE ‘N DRY, MINNETONKA EN LOLA’S

Wat is het weer een fantastisch modeseizoen. Zo veel leuke collecties. Vandaag laat ik jullie een setje zien uit de wintercollectie van Tumble ’n Dry. Een merk wat hier in huis vooral in Thijs zijn kast elk seizoen terugkeert. Deze winter viel ik ook als een blok voor de meidencollectie. Zwart is echt DE mode kleur van dit seizoen. En ik, als kleuroholic, moet daar erg aan wennen. Bij Tumble ’n Dry combineren ze zwart met wit, grijs en zacht roze. Ik vind het echt prachtig.

Voor Linde ben ik voor een sweatermodel jurk gegaan met een printlegging. De jurk heeft een hele mooie structuur en licht roze mouwen met een bloemenprint. Stoer en toch meisjesachtig. Ik hou echt van zo’n girly touch. Linde draagt bij het jurkje haar zwarte Minnetonka’s samen met beenwarmers van Flo. Echt een lekker zacht, warm, draagbaar en heel erg mooi wintersetje zo.

Om deze prachtige Tumble ’n Dry set helemaal compleet te maken heb ik Lola’s bijpassende armbandjes laten maken. Ik heb haar een foto van de kleding gestuurd en ze ging voor me aan de slag. Het resultaat vind ik echt super. Op de Facebookpagina van Lola’s vind je nog veel meer voorbeelden van leuke sieraden, kleding en haaraccessoires die zij maken. Bestellen doe je via een privé bericht.

SHOPPENTumble ’n Dry shop je hier

Ons oordeel:

  • Prijs:  De jurk kost € 39,95 en de legging € 22,95.
  • Kwaliteit: De kwaliteit is super.
  • Pasvorm: Linde is 116 cm en draagt ook maat 116.
  • Draagcomfort: Linde kan in deze set echt heerlijk spelen en bewegen.
  • Minpunt: De bloemen op de mouwen zijn erop gedrukt. Dus oppassen met strijken. In mijn geval strijkoma goed in de gaten houden.
  • Pluspunt: De leuke structuur in de jurk. De jurk heeft structuur, een printje en een beetje kleur en het is toch een rustig jurkje. In love!

IMG_8475 IMG_8488IMG_8466 IMG_8483 IMG_8484

 

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply