BUDGET MUSTHAVE

Underwear or upperwear

5 april 2016
A.

GA JIJ VOOR A, B, C OF D?

Ben jij net als ik zo’n perfectionistische Shopaholiek die zelfs vindt dat ondergoed leuker dan leuk moet zijn? Dan hebben we vandaag echt een super gave underwear tip voor je. Wij spotte deze gave setjes bij een shop die op het moment ook nog 20% korting geeft op de kinderkleding en 15% korting bij besteding vanaf € 50,00 als je je inschrijft op de nieuwsbrief. En het is al best een BUDGET winkel. Dus super leuk, niet te duur en korting! Wat wil je nog meer? Een beetje hulp met kiezen misschien? Ik ben voor C en D gegaan en vind de hemdjes ook super voor een warme zomerse dag. Wat is jouw favoriet?

Shoppen doe je hier


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply