BOY GIRL MUSTHAVE

ZEBRA SLIPPERS VANAF NU VERKRIJGBAAR

14 maart 2016
Untitled design (89)

ZE ZIJN ER WEER! DE ZEBRA SLIPPERS

Wat is dat toch altijd met de slippers van ZEBRA? Niet normaal, zoals die slippers over de toonbank vliegen. Het beginnen een soort collectors-items te worden :).

Nou zijn het natuurlijk ook echte toffe slippers! Ik heb voor allebei mijn kindjes al slippertjes in huis om ze uit te proberen,  en ik ben blij dat ik ze al heb want vooral de kleine maten gaan erg hard! Deze slippers vallen echt heel normaal op maat. Ze gaan wel in dubbele maten, dus neem sowieso de schoentjes waar de maat invalt en niet groter.

Waarom ze zo fijn zijn? Ze zijn ontzettend flexibel, stoer voor de jongens met o.a. een dino- en sharkprint en lekker girly voor de kleine dames door de glitters en leuke bloemetjes. Hebben dus! Verkrijgbaar vanaf maat 22,5 tot maat 37. Verkrijgbaar met en zonder hielbandje.

SHOPPEN: Zebra Slippers via Kixx Online.

114754a 114741a


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply