BOY REVIEWS

Mijn wild boy in Wild en Clic!

14 oktober 2015

WILD(E) DIEREN ZIJN HOT

Thijs wordt met zijn acht jaar al best een grote jongen, maar wild(e) dieren blijven hot. Ik merk dat Thijs en zijn vriendjes massaal vallen voor een mooie dierenprint op hun shirts. Bij Wild wisten ze dat natuurlijk al lang, want hun collecties worden altijd gekenmerkt door dierenafbeeldingen.

Thijs en ik heb samen alle Wild kleding bekeken en hij vond echt de hele collectie te gek. Wel had hij een voorkeur voor het shirt met de adelaar en die is dan ook in zijn kast terecht gekomen. Het is ook een te gekke longsleeve met het V-halsje, de stoere adelaar, bruine mouwen en de prachtige petrol kleur van de lucht op de achtergrond.

En dan de broek, jullie weten inmiddels wel dat Thijs en ik gek zijn op sweatpants. Wij waren dan ook heel enthousiast dat we van Wild hun sweatpants mochten uittesten. Deze pants is een sample, niet in productie genomen dus. Maar mij lijkt broeken bij de bovenstukken een gave aanvulling op de Wild boys collectie. Zijn jullie het daarmee eens?

Thijs draagt bij zijn Wild setje zijn lekkere warme Clic! booties.

SHOPPENWild shop je hier

Ons oordeel:

  • Prijs:  De longsleeve kost € 44,95.
  • Kwaliteit: De kwaliteit is prachtig.
  • Pasvorm: Thijs is 130 cm en draagt maat 134/140. Hij zal echt nog een tijd plezier hebben van de longsleeve.
  • Draagcomfort: Perfect.
  • Minpunt: Ik heb nog geen minpuntjes kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: De kleuren van de lucht achter de adelaar. Deze kleuren geven de longsleeve voor mij echt wat extra’s.

IMG_8660 IMG_8685 IMG_8687 IMG_8738

Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply