GIRL REVIEWS

REVIEW: Yuna in Little Miss Juliette via Puk & Muk kinderkleding

10 september 2015
HOUSE

Little Miss Juliette fraaie wintercollectie via Puk & Muk kinderkleding

Wat heeft Little Miss Juliette een prachtige wintercollectie! Het was bijna een onmogelijke keuze, maar vertrouwende op het advies van Henny van Puk & Muk Kinderkleding hebben we gekozen voor het army-jurkje in combinatie met het army-vestje en de kniekousen in dezelfde kleurstelling. Yuna en ik zijn verliefd op deze set.

De kleding van Little Miss Juliette is fraai uitgewerkt en heeft zoveel prachtige details! Ik heb geprobeerd ze vast te leggen op beeld, onderstaande foto’s geven een aardige impressie. De veertjes ritssluiting aan het jasje, de gouden en oranje lovertjes rand, de schattige roosjes print op het jasje en jurkje en het geweldige kanten randje onderlangs het jurkje. De kniekousen zijn exact de kleuren van de kleding en maken het setje compleet. De laarsjes zijn van Zecchino D’oro.

Deze set shopten wij bij Puk & Muk Kinderkleding in Budel, bij velen van jullie vast al bekend. Eigenaresse Henny viert dit jaar het 15 jarig bestaan van haar kinderwinkel. Ooit begon zij haar winkel omdat er, volgens Henny te weinig leuks voor haar jongens op de markt was. Nu 15 jaar later heeft zij een goedlopende winkel vol topmerken voor jongens en meiden. “Dat is de kracht van mijn winkel,  je onderscheiden met een visie en daarnaast service en klantvriendelijkheid op nummer 1 hebben staan”, vertelt Henny ons enthousiast.

Wij van Shopaholiek vinden het daarom super dat Puk & Muk haar feestweek ook met ons en haar digitale fans viert! Volgende week maandag trapt Puk&Muk haar feestweek af hier op onze blog.  We zullen het niet helemaal verklappen maar het is een hele leuke Give-Away, samen met Puk & Muk.

De winkel zelf heeft komende week veel fijne acties, zoals 5 % kassakorting op de nieuwe collectie, iedere aankoop loot mee voor één van de te winnen sets kleding van grote merken, een goodybag bij aankoop vanaf 150 euro en zo kan ik nog wel even doorgaan! Ik las dat er zelfs een complete fotoshoot te winnen valt. Kortom, het wordt een TOP week. Ik zou zeggen, volg de Facebook pagina van Puk & Muk en vier t feestje mee. Voor een aantal te winnen prijzen is een ritje naar Budel dus wel noodzaak, maar zeker de moeite waard! We wensen Henny en haar team heel veel succes en op een fantastische feestweek voor Puk & Muk

Puk & Muk heeft goed gekeken naar wat de topmerken zijn en verkoopt grote namen in haar winkel. Wil je direct shoppen bij Puk & Muk online dat kan hier. Niet alle merken staan op de site, maar een belletje of stuur een Facebook berichtje en het komt in orde!

Ons oordeel:

  • Prijs:  Zowel het jurkje als het jasje kost 49,95 en de kniekousen 14,95.
  • Kwaliteit: De kwaliteit is prachtig, dikke joggingstof van katoen met wat elasthan, wat heerlijk comfortabel zit en draagt.
  • Pasvorm: Yuna draagt alles in maat 110. Yuna zit een beetje tussen de maten in en daarom ben ik blij met zo’n tussenmaat, wat niet alle merken hebben. Het setje valt keurig op maat, Yuna heeft voldoende groeiruimte en het is niet overdreven te ruim. Yuna is smal en ongeveer 108 cm lang.
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht, en beweegt mee. Door de fijne stof zit het Yuna met haar gevoelige huid prima.
  • Minpunt: Nog niet kunnen ontdekken…
  • Pluspunt: Draagbaar voor alle dag maar misstaat zeker op een feest niet!

DSC_0299

image-2015-08-18  nummer 3juliette 1image-2015-08-18 (2)image-2015-08-18 (1)DSC_0323image-2015-08-18 nummer5DSC_0290423686_326660860730478_509996798_n


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply