Geen categorie

LEZERSBLOG: De Br@nd gekte is losgebarsten

2 september 2015
11940180_1050690378295006_1284119796_n

Na de Ninni Vi gekte van vorige week is deze week de beurt aan Br@nd en de fans. Maandag verschenen er steeds meer beelden op de Br@nd fans Facebook groep en werden de fans opgewarmd voor het grote moment, het online gaan van de collectie op dinsdag 1 september. Daar moet je echt klaar voor zitten!

Vandaag zullen de eerste pakketten al bezorgd gaan worden en de fans stuiteren voorlopig nog even door. Stel je voor dat je net niet thuis bent of je kind net naar een kinderfeestje gaat of ergens spelen is vanmiddag? De Br@nd stress duurt voort….

Zo lazen we de creatieve oplossing van Br@nd fan Kim op de Facebook Br@nd fans groep. Wij vonden het erg goed gevonden en ook nog eens erg grappig. Kim vertelde erbij dat ze het eigenlijk eerder met ons had gedeeld dan met de buren, die waarschijnlijk geen idee hebben wat voor een bijzonder doosje er bij hun in de gang belandt.

Wat doen jullie vandaag in afwachting van jullie pakketje?


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply