GIRL REVIEWS

Linde en Eva in Kate & Tony – 60% SALE

22 juli 2015
KATE & TONY

KENNEN JULLIE HET BELGISCHE MERK KATE & TONY AL?

Ik heb jullie inmiddels al een paar outfits laten zien van dit nieuwe Belgische merk: Kate & Tony.  En ik heb nog meer :). Want…. o, wat is het leuk! Prachtige afgewerkt, mooie materialen en een beetje cowboy- boho- en toch ook meisjesachtig. Een combinatie waar zowel Eva en Linda als wij moeders blij van worden.

Zelf ben ik enorm gecharmeerd van de wat langere rok van Eva. Zo’n leuk modelletje. Zo mooi aansluitend! Ik vind het zo lekker eigenwijs staan. Het topje is afwerkt met gevlochten bandjes en is een beetje blousend model.Er zit ook een sweatvest bij, maar het was zo warm dat ze het jasje echt niet aan wilde. ( * onderop toch nog een foto met vestje… ze kreeg het in de avond koud en trok hem aan. Kon ik  mooi gelijk een foto maken)

Het rokje van Linde hebben wij ook meegenomen naar Ibiza. Het is ook een echt Ibiza-rokje met fringes en kraaltjes en een dip-dye kleur met roze en paars. Linde heeft voor dit setje gekozen samen met het witte shirt met de cowboy-hoed print .Ook bij dit setje zat een sweatvest maar ook Linde had het te warm.

Er komt nog meer hoor :). Want ik heb nog een leuk jurkje gevonden van Kate & Tony in de sale met 60% korting! Die volgt ook snel in een review.

Wil je ook Kate & Tony shoppen: Klik dan hier. Vanaf nu te koop met 60% korting!

ka4 ka1ka5 ka6 ka7 ka9 ka10

's avonds toen het kouder begon te worden heeft ze toch het sweatvestje aangestrokken.. en kon ik snel een foto maken :)

’s avonds toen het kouder begon te worden heeft ze toch het sweatvestje aangetrokken.. en kon ik snel een foto maken 🙂

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply