Jolanda MAMA-INSPIRATIE REVIEWS WONEN

Slaap leuker met SNURK!

7 maart 2022

Laat je dromen uitkomen met de voorjaar 2022 collectie!

Natuurlijk kende ik het merk SNURK al van naam maar voor deze blog ben ik er echt even ingedoken. Wat leuk om te weten dat het merk ontstaan is vanuit de wens om iets goeds voor een ander te doen. Al in 2007 drukte SNURK namelijk een uitgevouwen kartonnen doos op een zacht, katoenen dekbedovertrek. Dit om mensen bewust te maken van het toenemende aantal dakloze jongeren en om geld op te halen voor hun opvang, en dat doen ze nog steeds. Tot en met vandaag is er al € 97.000,- gedoneerd. Hoe fantastisch!

Deze liefdadigheidsactie werd een succes en daardoor ontstonden er ideeën voor andere beddengoed prints. Wie kent niet de ‘Dream Big’ kids dekbedovertrekken met een toffe levensechte print van een astronaut of prinses! Later kwam daar nog Horizontal Wear bij; de pyjama en lounge wear collectie.

SNURK is heel begaan met het milieu en gebruikt enkel biologisch katoen, duurzaam geproduceerd in Portugal. Dat spreekt me erg aan. Zo leuk dan ook dat we een dekbed uit de nieuwe collectie mogen reviewen. Op dit moment wonen wij (manlief, dochter van 10 jaar) en onze hond in een tiny house op onze bouwkavel. We zijn net gestart met de bouw van een energie neutrale woning. We proberen het leven in de tiny house zo fijn mogelijk te maken, ondanks de beperkte ruimte. Goed slapen onder een zacht en fijn dekbed hoort daar zeker bij.

Voor deze review koos ik voor het SNURK ROTAN STRIPES dekbedovertrek in de maat 240/220. Deze past qua look en feel helemaal in ons houten huisje. Bij het open maken van de verpakking voelde ik al direct de zachte stof. En de print is levensecht. Wauw!! Ik ben heel benieuwd hoe het er op ons bed uitziet! In de verpakking zat overigens een was-advies! Handig! Zo heb je het langste plezier van je aankoop.
We hebben enkel onze matrassen meegenomen naar de tiny house en de bed-ombouwen zelf gemaakt. Hierdoor hadden we ruimte om onderbedboxen te plaatsen voor onze schoenen. Ja, je wordt heel creatief in een kleine ruimte. Het is overigens wel erg heel knus en gezellig. En mooi opgemaakte bedden dragen zeker bij aan het wooncomfort! Dus voor een nieuw dekbedovertrek van dochter Bente kijken we straks ook nog even in de SNURK webshop! Want voor tieners is er ook een gave collectie.

De nieuwe zomercollectie 2022 is vanaf nu verkrijgbaar. Surf mee op aqua blauwe golven! Of neem een duik in het witte ballenbak dekbedovertrek. Fladder als een Butterfly je lila bed in. Kom in zomerse sferen met de Rotan strepen print, of de aardbeitjes print op fris wit. Of vier het 15-jarig jubileum van SNURK mee met de Fresh Laundry prints. Voor welke overtrek ga jij?

Klik hier om de nieuwe collectie voorjaar / zomer 2022 te bekijken.

De overtrek uit deze review (ROTAN STRIPES), shop je hier! Kijk je mee?

Voor meer informatie: www.snurkamsterdam.com

Liefs Jolanda

Hier links slapen wij. Achter de trap naar beneden slaapt dochter Bente. Hoe gezellig!
De gele terugslag is een echte verrassing!
Wat een prachtige kleurencombinatie!
Zie je onze handige opbergers onder het bed? Geheel links is onze garderobe.
Heerlijk dat frisse geel!
Wat een levensechte print!

Ik laat je hieronder ook nog even twee nieuwe overtrekken voor de kids zien. Je kunt ook hier klikken voor alle kinderdekbedovertrekken. Te mooi toch!

Zing, dans of acteer de sterren van de hemel onder
deze avondjurk print.
Stap in je UFO en trek er de hele nacht op uit!

Sponsored post*

Facebook Comments Box
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply