Geen categorie

SHOP-FOTO-BLOG: Een dagje shoppen in Middelburg

21 september 2014
Dit weekend zat ik weer in Zeeland en afgelopen zaterdag ben ik gezellig naar Middelburg gegaan. Het was nog heerlijk terrasweer en Middelburg is gewoon altijd leuk!

We begonnen met een lekker kopje koffie met verse appeltaart bij De Middelburger Het was nog iets te vroeg voor de hamburgers, maar wat later op de dag is dit wel een aanrader!. De appeltaart was trouwens ook super!

Daarna gezellig even langs Rianne van Pardouce Kinderkleding! Ik vind dit echt een hele leuke winkel! Midden in de stad van Middelburg, leuke merken en gewoon leuke mensen!
Pardouce was trouwens mijn eerste Spotlight-shop, dus wil je dit even teruglezen klik dan even op deze link.
Op dit moment ben ik erg gecharmeerd van Little Eleven Paris en toen ik de hooded sweater met Mickey Mouse zag wist ik direct dat Kris deze aan zou trekken naar Disney on ice (je kunt nog steeds 4 kaartjes winnen via deze link). De sweater met Kate Moss is voor mij als Kate Moss-fan een musthave!

Verder nog benieuwd naar wat ik gekocht heb? Hieronder zie je een klein fotoverslag van mijn middagje Middelburg.
Mocht je mij al volgen via Instagram (zoek gewoon op Shopaholiek) dan heb je deze foto’s misschien al voorbij zien komen. Daar zie je ook de spullen die ik voor mezelf heb gekocht, of zal ik mijn buit hier ook gewoon opzetten? Fashionata-moeders kopen vast ook genoeg voor zichzelf toch?

Fijn weekend nog!

Little Eleven Paris via Pardouce
Little Eleven Paris via Pardouce
Grijze Skinny via H&M
Retour leather skirt via Pardouce
Chocolade/Bonbons via Chocolaterie Burger
Grappig shirt met Blogger-tekst via Vila
New shoes Paul Green via Omoda
Leather pants Aaiko via HotLegs
De lekkerste burgers van Middelburg de Middelburger

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply